Granična policija bogatija za 22 mlađa inspektora

Kadeti Granične policije koji su pohađali temeljnu policijsku obuku II. razine, njih 22,  stekli su u petak čin “mlađih inspektora”.

Promocija XVI. generacije kadeta održana je u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova u Rodoču kod Mostara.

Ravnatelj Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Marko Vujević poželio je da znanje i vještine koje su stekli u akademiji promoviraju i prezentiraju na terenu. Jer samo na taj način, istaknuo je, može se jačati granična policija i doprinijeti sigurnosti granica Bosne i Hercegovine.

Vaš osnovni zadatak je da nastavite učiti od svojih mentora u policijskim strukturama. Trebate znati da ovdje ne prestaje vaše školovanje, i dalje ćete raznim edukacijama, specijalističkim obukama doprinijeti da vaše kompetencije i dalje rastu. Jer na taj način će doprinijeti podizanju veće sigurnosti naših granica, kazao je.

Ispred ministarstva sigurnosti BIH okupljenima se obratio Ivica Bošnjak koji se posjetio svojih početaka u policiji. Istaknuo je kako sada nakon završene temeljne obuku i pred njima tek stoji pravi posao graničnog policajca, te da ulaganjem u znanje i vještine mogu i napredovati u svom poslu.

Ensad Korman pozdravio je prisutne u ime Granične policije BIH istaknuvši kako je ovaj dan posebno važan jer se ova u institucija susreće s akutnim nedostatkom policijskih službenika.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

 • Kralja kaze nemogu ni trcat a jaka ova,kakva drzava takva i policija bolju ne zasluzujemo nit nas smi kaznjavat uopce kakve su sve nepravde

 • Drzava je takva kako se odnosimo prema njoj!
  Svi se slazu sa tim da im se uplacuje minimalac a ocekujemo pristojne mirovine, pa sve ostalo za tim. Ne placaju se porezi a ocekujemo vece place. ITD…

  • Većina obrta i manjih firmi jedva i minimalce mogu da isplaćuju.
   Ko ne bi volio da se može bolje al kad se ne može zbog velikih nameta.
   To je sva filozofija.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.