Gradski odbor Mladeži HDZ BiH Mostar organizirao humanitarne akcije

U srijedu su u organizaciji Odbora za humanitarni rad i Odbora za zdravstvo Gradskog odbora Mladeži HDZ BiH Mostar završene humanitarne akcije organizirane u povodu predstojećih Uskrsnih blagdana.

Mladež HDZ BiH Grada Mostara je, prema riječima predsjednika Tome Sopte, 10. ožujka uputila apel građanstvu i svojim članovima da se odazove na akciju darivanja krvi.

U petak, 27. ožujka mostarskom Caritasu uručen je pun kombi odjeće, obuće i dječjih igračaka. Istodobno, Klinici za ginekologiju i porodništvo Sveučilišne Kliničke bolnice Mostar uručena je donacija pitke vode.

Cilj aktivnosti je pokazati kako Gradski odbor Mladeži HDZ BiH Mostar ima senzibiliteta za potrebe lokalne zajednice i skrbi za svoje sugrađane i sve one koji se nalaze u stanju socijalne potrebe.

U povodu najvećeg kršćanskog balgadana Uskrsa uputili su poziv svekolikom katoličkom puku Mostara i Hercegovine, te svim članovima HDZ BiH, da u ovo blagdansko vrijeme sukladno svojim mogućnostima ne zaborave na one kojima je pomoć najpotrebnija, priopćeno je iz GO Mladeži HDZ BiH Mostar.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj: