Grad Mostar se oglasio nakon negodovanja stanara u Ulici Petra Krešimira IV.

Nakon što je u Ulici Petra Krešimira IV. u Mostaru ponovno došlo do puknuća cijevi i izlijevanja kanalizacije iz Grada Mostara priopćeno je kako su svjesni problema u toj ulici te su podsjetili da je za njezinu rekonstrukciju u gradskom proračunu izdvojeno 400.000 maraka.

Ponukani najnovijim izlijevanjem kanalizacije u Ulici Petra Krešimira IV., što se u proteklom razdoblju u nekoliko navrata već događalo, želimo informirati javnost da su djelatnici JP Vodovod u više navrata pokušali riješiti probleme, ali zbog dotrajalosti cijevi koje su još iz vremena Austro-Ugarske, kvar se nije mogao sanirati i potrebna je temeljita rekonstrukcija, navodi se u priopćenju.

Dodaje se kako je za rekonstrukciju i sanaciju te ulice osigurano 400.000 maraka u gradskom proračunu, a dok se ne pristupi potpunoj rekonstrukciji djelatnici Vodovoda i dalje će raditi na prevenciji i sanaciji.

Iskazujemo puno razumijevanje za negodovanje stanara koji žive u tom dijelu grada te obavještavamo građane te ulice, ali i ostale stanovnike Mostara, kako je Grad Mostar u fazi izrade projekta rekonstrukcije spomenute ulice, što obuhvaća izmjenu asfalta, uređenje horizontalne i vertikalne signalizacije te izmjenu dotrajalih kanalizacijskih i vodovodnih cijevi, kao i odvodnju oborinskih voda, poručili su iz Grada Mostara.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.