Grad Mostar objavio javni poziv za partnere u ‘Mostar passu’

Grad Mostar objavio je javni poziv za izbor partnera na projektu implementacije “Mostar pass” kartice, koji vodi digitalizaciji turističkog sektora u Gradu Mostaru, a predstavlja potencijal za daljnji razvoj i unaprjeđenje turizma u gradu.

Primarni cilj je povezati i promovirati sve dionike koji čine turističku djelatnost i centralizirati turističku ponudu uz uštedu vremena i novca, navode iz Grada Mostara.

Na online platformi turistima će biti na raspolaganju “Mostar pass” kartica, putem koje će moći koristiti niz usluga i proizvoda: popusti u hotelima, restoranima, trgovinama i obrtničkim radnjama, posjete muzejima, galerijama, kulturnim institucijama, sportskim i glazbenim manifestacijama i drugim mostarskim atrakcijama.

Pravo sudjelovanja na javnom pozivu imaju sve pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost iz oblasti turizma i djelatnosti koje su naslonjene na turizam: ugostiteljstvo, uslužne i obrtničke djelatnosti.

Podnositelj prijave obavezan je dostaviti popunjen obrazac za prijavu, a rok za podnošenje prijave je sedam dana od dana objavljivanja javnog poziva.

S odabranim partnerima zaključit će se ugovor za pružanje usluga na razdoblje od jedne godine, bez financijskih obaveza partnerima.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.