Grad Mostar na najvećem svjetskom sajmu turizma

Grad Mostar prezentira svoje turističke potencijale na Međunarodnom sajmu turizma u Berlinu koji se održava od 7. do 9. ožujka.

Sajam ITB Berlin okuplja cijeli svijet putovanja na jednome mjestu: zemlje, gradovi i regije, tour operatori, rezervacijski portali i hoteli te ostali pružatelji usluga iz više od 180 zemalja na sajmu predstavljaju svoju ponudu.

U izaslanstvu Grada Mostara su savjetnik gradonačelnika Marin Čuljak, stručna suradnica za turizam u Službi za gospodarstvo Grada Mostara Ivana Avmedovski i stručna savjetnica za strategiju razvoja i koncesije Mia Drmać.

Pod sloganom ”Upravljanje transformacijom”, na sajmu će vodeći stručnjaci iz industrije raspravljati o trenutačnim izazovima za globalnu turističku industriju, nakon Covid-19 pandemije i s nedostatkom radne snage. Bit će govora i o klimatskim promjenama, opskrbi energijom i globalnim sigurnosnim politikama, uvažavajući njihov popriličan utjecaj na tijekove u turizmu i industriji putovanja.

Na Sajmu se susreću glavni donositelji odluka, stručnjaci i kupci iz svih područja turističkog lanca vrijednosti kako bi ostvarili nove poslovne kontakte i ugovorili nove poslove te se informirali o relevantnim temama i aktualnim trendovima u turizmu, objavljeno je na službenoj web stranici Grada Mostara.

Hercegovački grad u top tri idealne destinacije za putovanje s prijateljicama

Hercegovina: Od tajanstvene močvare do magičnog kanjona

(www.jabuka.tv | Foto: Grad Mostar)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.