Grad Mostar će financijski nagraditi prvake BiH u futsalu

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić i predsjednik Gradskog vijeća Mostara Salem Marić upriličili su u petak u Gradskoj vijećnici prijam za igrače i rukovodstvo FC Mostar Stari Grad, osvajače titule prvaka BiH i Kupa BiH u futsalu.

Gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća čestitali su na sportskom uspjehu. Istaknuli su činjenicu kako je četvrta osvojena titula državnog prvaka i osvajanje kupa vrijedan veliki sportski uspjeh, ali i promocija sporta i Grada Mostara, te obećali su kako će Grad Mostar i financijski nagraditi ovaj rezultat.

Predsjednik kluba Amel Bajgorić i član Upravnog odbora Alen Đuliman zahvalili su gradonačelniku i predsjedniku Gradskog vijeća na prijamu te na dosadašnjoj potpori Grada Mostara.

Također su ih upoznali oko priprema za sudjelovanje u Ligi prvaka te o uvjetima koje moraju ispuniti, posebno kada je u pitanju sportska infrastruktura.

Sudionici sastanka su se složili da Grad Mostar mora imati čim prije je moguće završenu sportsku dvoranu, kako bi se važna sportska, ali i kulturna događanja mogla održavati u primjerenim uvjetima i odgovarajućoj razini, priopćeno je iz Grada Mostara.

Mostar Stari Grad slavio protiv Zrinjskog i osvojio dvostruku krunu

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.