Gorivo ponovno ide na 3 KM?

Cijene goriva na benzinskim crpkama diljem zemlje ponovno polako rastu, a čini se kako će taj trend biti nastavljen i u idućem razdoblju.

Treći tjedan za redom rastu cijene goriva na svjetskom tržištu, zbog čega je proteklih dana na adresu federalnog ministarstva trgovine stiglo skoro 400 zahtjeva za korekcijom cijena.

Cijene dizela na pojedinim benzinskim crpkama diljem BiH idu  do 2,80 pfeninga, a benzin je nešto jeftiniji od 2,50 do 2,60 pfeninga.

Za nas je standard skup, međutim cijenu diktira netko drugi, kazao je jedan Mostarac dodavši da su želje jedno, a tržište drugo.

Drugi Mostarac primijetio je kako nikada nije bilo više automobila na cesti, i to “boljih”. Građani se pak bore onom taktikom “kolika je god cijena, gorivo se uvijek toči za isto novca”.

Opširnije u prilogu RTV HB.

(www.jabuka.tv)

16 komentara

  • Kakva glupost.Cuj građani isto para sipaju kolika je got cijena.A nitko ne govori da su građani stalno na pumpi i duplo češće sipaju.

  • Mi smo najpitomije ovce na svitu, vide da šutimo, ne znamo blejati pa što nas ne bi šišali dok god mogu, a mogu do besvijesti jer se nitko pobuniti neće! Uvik se zarađivalo na sirotinji, ali nikad kao danas! Dabili sva ta politička i tajkunska bagra gorila u paklu i na zemlji i na nebu !Marš bagro!

  • Kako i kome reci..pogledajte nam place i kod privatnika ali bome i po većini državnih službi..U HR povećanje sada( halo povećanje) recimo službenicima učiteljima itd 400 do 500 Eura a u nas tolika placa ..u Poreznoj ,školi,carini,medic.sestrama.itd..katastrofa .

  • Kad je gorivo bilo 3.56 digli cijene ostalih proizvoda do neba ,Gorivo palo na 2.51 cijene ostalih proizvoda ostale iste.u sada ako poskupi gorivo oni će opet dizati cijene.Koji su to lopovi

  • Nemam vise auto, zivim u gradu i ne treba mi previse. Jedino ne bi bilo lose imati ga zbog kupovine, ali je to na kraju skup sport, za jedanput tjedno otic u kupovinu. Mogu se stvari i naruciti. Za daleka putovanja svakako nemam novaca, a jos se vise satrat radeci da bi covjek “imao” “cool” auto, koje na kraju ima covjekovo skupocjeno i neponovljivo zivotno vrijeme i nije bas neki super deal.
    Kako god okrenes, cim moras radit za sitnu placu, kao sto nas vecina radi, izgubio/la si, lose-lose situation 😁

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.