Gorilo i u Čapljini: Polupano 11 automobila, privedena tri maloljetnika

Nedugo nakon završetka utakmice skupine C na EURU 2012. između Hrvatske i Španjolske, došlo je do huliganskih ispada na ulicama Čapljine. Naime, odmah po završetku utakmice oko 200 navijača kretalo se u skupini od sportskog centra ulicama grada, uz pratnju policije. Kako ČA::portal neslužbeno doznaje, oko 50 osoba izdvojilo se iz skupine i uputilo u ulicu prema Gradskoj tržnici, gdje su oštetili 11 automobila.

Huligani su većinom razbijali stakla na automobilima, a na nekoliko njih odlomljeni su retrovizori. Intervenirali su pripadnici Policijske uprave Čapljina i identificirali počinitelja, a u Policijsku postaju privedena su tri starija maloljetnika.

Nažalost, po tko zna koji put, došlo je do zlouporabe sporta, a gubitak utakmice koristi se za bijesne izljeve negativne energije, koja je rezultirala materijalnom štetom na privatnim automobilima Čapljinaca.

Osim štete na automobilima huligani su na više mjesta u Čapljini oštetili prometne znakove, a na nekoliko mjesta kontejneri su prevrnuti ili izbačeni na prometnice.

(Bljesak.info)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.