Goran Višnjić glumi srpskog pukovnika u novoj sezoni Netflixove hit serije

Šibenskog glumca Gorana Višnjića ove ćemo godine gledati u uniformi generala hrvatske vojske u seriji i filmu “General” o životu Ante Gotovine, a prije uniforme hrvatske vojske Višnjić je uskočio u uniformu srpske vojske, i to u trećoj sezoni Netflixove hit serije “Santa Clarita Diet”.

U ovoj komediji Drew Barrymore i Timothy Olyphant glume bračni par Sheilu i Joela Hammonda čiji se život promijeni kada se Sheila zarazi virusom od kojeg postane zombi. Naravno, ne radi se o zombijima poput onih iz “Živih mrtvaca”. Sheila i dalje izgleda kao čovjek, jedino što joj se promijeni prehrana, pa sad osjeća neutaživu glad za ljudskim tijelom. U prijašnjim sezonama otkriveno je kako je virus došao iz Srbije, točnije iz izmišljenog grada Pozica, prenosi Vecernji.hr.

Višnjić se pojavljuje u prvoj epizodi treće sezone kao pukovnik Dobrivoje Popović, koji uhvati jednog zombija i pokušava ga ispitati.

U toj sceni prepoznajemo još jedno poznato lice, jer njegova pomoćnika glumi Miraj Grbić, bosanskohercegovački glumac poznatiji kao Čombe iz serije “Lud, zbunjen, normalan”. Obojica pričaju srpski, što moramo priznati, zvuči jako smiješno.

Moj lik dolazi u Ameriku iz zemlje iz koje potječe virus. Za razliku od “Vitezova Srbije”, organizacije koja želi ubiti zombije, on ima sasvim drukčiji, pomalo iznenađujući plan. Zato mi se i svidjela ova serija, jer se radi o pravoj komediji, ispričao je Višnjić američkim medijima.

Glumac je dodao kako je na snimanju bilo jako zabavno, a za to je bio zadužen Olyphant.

Malo sam se osjećao čudno na početku snimanja sezone, jer oni su već ekipa, a ja sam uletio kao gostujuća zvijezda. No vrlo su me brzo prihvatili, dodao je Višnjić.

Goran Višnjić pohvalio se ulogom u novoj sezoni Netflixove hit serije

Uloga u Netflixovoj seriji samo je nastavak uspješne američke karijere šibenskog glumca koja je počela još 1999. ulogom Dr. Luke Kovača u “Hitnoj službi”, a nastavljena je u “Crvenoj udovici”, “Extantu”, “Granicama zločina” te pogotovo seriji “Timeless”, čije je finale emitirano krajem prošle godine.

Ta mi se serija posebno svidjela zbog toga što smo putovali kroz vrijeme u različite periode. Gluma je poput dječje igre, i to je jedan od razloga zašto se bavimo ovim poslom, kazao je Višnjić.

Osim naslovne uloge u “Generalu” Antuna Vrdoljaka, gledat ćemo ga i u filmu “Fatima”, koji govori o jednom od najvažnijih marijanskih svetišta Rimokatoličke crkve u svijetu. Uz njega u ovom filmu, koji je trenutačno u postprodukciji, glume i Harvey Keitel i Joana Ribeiro.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.