Goran Sablić – Na Grbavici ćemo pokazati svoje pravo lice! – Jabuka.tv

Goran Sablić – Na Grbavici ćemo pokazati svoje pravo lice!

Goran Sablić

Nakon tri domaće pobjede na Pecari i poraza u Mostaru i Gabeli, „Plavo-bijeli“ će u subotnjem derbiju protiv Željezničara tražiti bod(ove)u gostima. Široki je dobio zadnje tri prvenstvene i kup utakmice sa Željezničarom, na Grbavici s poštovanjem govore o Širokom kao tradicionalno neugodnom protivniku, no trener Goran Sablić upozorava kako će za pozitivan rezultat biti potrebno, prije svega, popraviti igru u obrani.

– Prioritet nam je nakon dva gostujuća poraza donijeti pozitivan rezultat s Grbavice. Za jedan ili tri boda trebamo odigrati perfektno u fazi obrane. Na temelju organiziranosti i maksimalnoj koncentriranosti u tom segmentu igre, a znajući da obranu zapravo igra svih 11 igrača, možemo se nadati pozitivnom rezultatu u derbiju. To je moguće, za to imamo kvalitetu“, kazao je na konferenciji za novinare trener Sablić.

Svi nogometaši su na dispoziciji, Sablić ima „slatke brige“ koga uvrstiti u udarnih 11. Krstanović je otišao, no za njegovu poziciju ne konkurira Baša, on je ciljano doveden za krilnu poziciju. A u vrhu napada Krstanovića će, još „važe“ Sablić, zamijeniti Wagner, Čabraja ili mladi Jurić.

U svakom slučaju, u redovima „Plavo-bijelih“ znaju kako treba odigrati protiv Željezničara. Potvrdio je to i sam trener pred „sedmom silom“, uz optimističan dodatak da će Široki u derbiju „izgledati onako kako treba i pokazati svoje pravo lice“.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • ako te može pobjediti oni trener džem sa onakvom ekipom onda idi ovce čuvati.Imaš najbolje igrače u ligi i sve je do uigranosti i postavljanja.Ako ćeš razmišljati o bodu onda nemoj ni ići u sarajevo.Ako ćeš se zatvarati ako prvi daš gol isto ti važi ne idi u sarajevo.Njih treba napasti i rješiti na vrijeme utakmicu sa 3 gola.Ako primiš prvi gol onda ćeš primiti još najmanje 2.Oni nemaju trenera već igraju starim sistemom i uigranosti dok ih je vodio petrović.

  • Sve točno samo što Zrinjski ima kvalitetniju ekipu od Širokog.Iza Zrinjskog je Široki po kvaliteti igrača.Onda je Sarajevo pa tek onda Željo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.