Goran Milić i Bruno Šimleša na 3. Sajmu Good life u Mostaru

U sajamskim kalendarima, treću godinu za redom, svoje mjesto zauzima Sajam za poboljšanje kvalitete života Good life, koji se održava u Mostaru u organizaciji Udruge Bonum Vitae i Agencije Primera. Ovaj jesenski sajam prepoznatljiv je po brojnim programskim sadržajima.

Sajam je programskom i izložbenom ponudom koncipiran na način da promiče kulturu zdravog življenja – treninzi na otvorenom, sportski sadržaji, promocija najboljih sportskih timova iz Hercegovine, edukativne radionice, motivacijska predavanja, nagradne igre/kvizovi i slična događanja.

Osim izložbeno/prodajnog dijela, sajam nudi i bogat popratni sadržaj, koji promovira zdrave životne stilove, unaprjeđenje zdravlja, oralne higijene, zaštitu okoliša, energetsku učinkovitost i sve što doprinosi boljoj kvaliteti života, poput putovanja, čitanja knjiga…

Izložbeni i programski sadržaji sajma Good Life održavat će se 5. i 6. listopada 2019. (subota i nedjelja) na platou Mepas Mall-a u vremenu od 11:00 -21:00 sati, uz gostovanje brojnih uspješnih i poznatih osoba iz javnog i sportskog života.

Good life je u dvije godine postojanjaugostio više poznatih osoba iz regije, a gostiju neće manjkati ni ove godine. Izdvajamo!

Aktivni medijski umirovljenik Goran Milić održatćedva predavanja- jedno o putovanjima uz prikazivanje svojih reportaža, a drugo o medijima.

Mostar je u kalendaru obilježavanja 18 godina karijere jednoga od najposuđivanijih pisaca u hrvatskim knjižnicama, sociologa Brune Šimleše, koji će prirediti promociju svojih knjiga, a posjetitelji će ih moći kupiti po promotivnim cijenama.

Za sve one koji žele biti promotor zdravog načina života na Sajmu Good life 2019. prijave se primaju na E-mail adresu [email protected].

Oni koji to učine do 10. rujna 2019. ostvaruju pogodnost od 20% popusta na cijene zakupa štanda ili organiziranja popratnog sajamskog događanja.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.