Goran Granić novi gost susreta mladih na Brigu

Nakon kraće blagdanske stanke, u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije nastavljaju se redoviti susreti mladih.

Gost na susretu, koji će se održati u srijedu 11. siječnja s početkom u 20:00 sati, bit će Goran Granić, bivši nogometaš i aktualni trener HŠK Posušje.

On će iznijeti svoje svjedočanstvo obraćenja i Božjeg djelovanja u njegovom životu. Svojim svjedočanstvom nastojat će dati odgovor na pitanje ‘‘Tko je Bog?” što je naziv aktualnog ciklusa predavanja.

Podsjetimo da je ciklus započeo predavanjem fra Ante Vučkovića, nakon čega su uslijedila predavanja fra Antonia Šakote i fra Zlatka Ćorića.

Predavanja i svjedočanstva mogu se pronaći na YouTube kanalu susreta.

Susreti mladih održavaju se svake srijede u 20 sati, a sve informacije i obavijesti možete pronaći na Instagram profilu susreti.mladih.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Ispravno bi bilo: Tko je kao Bog?
    Sotona, Đavao, otpadnik je pokušao svrgnuti Boga i zasjesti na Njegovo prijestolje..Znamo kako je prošao taj luđak i kamo je bačen i zbačen.Dakle, pravo je pitanje ono isto pitanje koje u sebi krije i smisao i odgovor..

  • Tko je Bog je jedno ,a tko je kao Bog nešto drugo.Nek nitko namjerno nešto ne čini za i u životu nečijem planove,povrede itd.iiii tko je kao Bog samo Bog će to reći.Njegov sud je zadnji konačni.On je početak života i završetak,zar ne vidite da ne možete bez Njega život imati

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.