Goran Bogdan će glumiti u filmu kojeg producira jedan od najpopularnijih izvođača u regiji – Jabuka.tv

Goran Bogdan će glumiti u filmu kojeg producira jedan od najpopularnijih izvođača u regiji

Pripreme za snimanje filmskog prvijenca i TV serije o kojima se već neko vrijeme priča, a čiji je producent Željko Joksimović, privode se kraju. U ulozi boema i legende narodne glazbe, Tome Zdravkovića, trebao bi se naći Goran Bogdan, javljaju srpski mediji.

Biografska drama trebala bi se početi snimati na proljeće, a prikazat će život Tome Zdravkovića, piše Kurir.

Mjesecima je trajala potraga za glumcem koji bi mogao igrati Tomu. U narednim danima bit će objavljeno da je ulogu dobio Goran Bogdan. On može na pravi način prikazati jednu takvu ličnost kao što je bio Zdravković, ispričao im je sugovornik blizak produkciji.

Željko Joksimović i njegovi suradnici još traže tko će igrati Silvanu Armenulić. Film “Toma” koji je nastao po scenariju Nikole Pejakovića, pjevač je pripremao godinu i pol dana, a navodno neće glumiti u njemu. Uz film “Toma”, kantautor bi trebao raditi glazbu za dramu “Srpski Mančester” u režiji Petra Ristovskog, a priča se o tome kako Joksimović pokreće i tri kablovska kanala.

View this post on Instagram

Bard narodne muzike. Gospodin Toma Zdravković, bio je srpski i jugoslovenski pevač, kompozitor i tekstopisac, jedinstven i neponovljiv. Rođen 20.novembra 1938 godine u Aleksincu. Ostao je prepoznatljiv po svom stilu i načinu pevanja, kao i količinom emocije koju je "iznosio" za vreme izvođenja numere. Većinu njegovih pesama su autobiografske a vrlo malo je pisao za druge kolege. Preminuo je 30.septembra 1991 godine u Beogradu. Pesme koje nam je ostavio: "Ej Branka Branka", "Danka", "Tužno leto", "Dotako sam dno života", "Da l' je moguće", "Dete ulice", "Pesme moje", "Ostao sam sam", "Prokleta nedelja", "Svirajte cigani", "Umoran sam od života", " Dva smo sveta različita" i druge. #tomazdravkovic #kemalmonteno #silvanaarmenulic #diskos #jugoton #leskovac #aleksinac #beograd #muzickaapoteka

A post shared by Muzicka Apoteka (@muzickaapotekaa) on

Jedan od naših najuspješnijih glumaca s ozbiljnom inozemnom karijerom, u Beogradu je već mega zvijezda gdje se odavno udomaćio budući da je zadnjih šest projekata zaredom snimao tamo. Ondje je Goran Bogdan pronašao i ljubav sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.