Godinama se borili da postanu roditelji, a onda saznali dvije lijepe vijesti odjednom

Hrvatski putopisac i avanturist Davor Rostuhar podijelio je na svojim društvenim mrežama nevjerojatnu životnu priču.

Naime, sa svojom partnericom Anđelom skoro četiri godine borio se da postanu roditelji, a onda su odjednom dobili dvije lijepe vijesti.

Ovaj bračni par dobio je poziv od jednog ureda socijalne skrbi u kojem su im ponudili mogućnost usvajanja malene Ree. Tada su, kako kaže Davor, već saznali da je Anđela trudna i da čekaju prvo biološko dijete.

Iako smo znali da je druga beba na putu, i da će biti iznimno teško sad odjednom postati full-time roditelj, nismo mogli propustiti takvu priliku. Oduvijek smo htjeli jedno biološko i jedno posvojeno dijete. I eto nam sad šanse da oboje riješimo odjednom!, napisao je on.

Opisao je što su sve prošli tijekom razdoblja pokušavanja, ali i da su na kraju stvari i bolje nego što su sami zamislili.

Prolazili smo sve što treba da bi postali kandidati za posvajanje. I prošli smo pet pokušaja potpomognute oplodnje. Koliko te to izmori i izmoždi, teško je opisati. Ženama to i fizički ostavi danak na tijelu, a na sve utječe psihički. Već smo se mirili s opcijom da nećemo imati biološku djecu. Ali nismo odustajali, i eto, napokon je upalilo. A kad te krene, sreća se lijepi na sreću!, napisao je Rostuhar.

Objavom je potaknuo niz pozitivnih komentara, ali i dao nadu nekom drugom paru koji se bori sa sličnim problemom u vlastitom životu.

Već smo tri mjeseca roditelji, i sad kad smo se malo ufurali u to, mogu vam reć’ da je super! Anđela je u šestom mjesecu trudnoće. Nije nimalo lako, ali je predivno. Uživamo u svakom trenu!, zaključio je Davor.

(www.jabuka.tv | Foto: Facebook)

5 komentara

  • I sama sam prošla pet potpomognutih oplodnji
    Evo čak je ova peta uspjela..čekamo dvije bebice i znam koliko vam je trebalo snage da to sve izdržite.. želim vam svu sreću ovoga svijeta i da vam djeca budu živa i zdrava, te da uživate u svakom danu🥰

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.