Godinama je tajila plastične operacije: Sve troškove pokrivala asistentica!

Američka pjevačica Mariah Carey ponovno se našla u centru skandala. Naime, da bi sakrila ovisnost o shoppingu i plastične operacije koristila je kreditnu karticu svoje asistentice.

Pjevačica nije htjela da svi znaju koliko često zapravo odlazi u shopping pa je kako bi sakrila troškove koji se konstantno gomilaju koristila kreditnu karticu svoje asistentice Lianne, tvrdi član Careyinog tima koji naglašava i da je osim kartice svoje asistentice koristila i karticu svoje menadžerice Stelle.

Nisu joj bile dovoljne samo najbliže suradnice već je u svoju malu prijevaru uključila i druge suradnike.

Cijelo njezino osoblje, uključujući čuvare i dadilje, mora kupovati nešto za nju na vlastite kartice, a ona bi im kasnije vratila novac. Očekivala je od njih čak i da za nju kupuju hranu iz McDonald’sa za djecu. Nikad im unaprijed nije dala novac za troškove, tvrdi izvor za Daily Mail.

Također, strani mediji su uspjeli doći do dokumenta na kojem se vide računi za sve njezine operacije, kao što su fileri u stražnjici za koje je izdvojila 65.000 kuna, za lasersko tretiranje masnog tkiva doktoru je platila 31.500 kuna, dok je na ultrazvučni lifting vrata i podbratka potrošila 58.500 kuna. Nije zaboravila ni zategnuti bedra, što je platila 52.000 kuna.

Njezina bivša asistentica Mariah Carey, Lianna Shakhnazaryan u novoj optužbi tvrdi da je dok je radila za pjevačicu trpila fizičko i seksualno zlostavljanje, ali i da su je zvali “k****m” i urinirali po njoj, piše Variety.

Lianna je između ostalog rekla i da ju je Mariahina bivša menadžerica Stella Bulochnikov mučila, udarala po stražnjici i grudima, ali i sjedila na njoj. Kaže i da je pjevačica podržavala takvo ponašanje svoje menadžerice te da se sve nekada događalo u njezinoj blizini. Carey je u srijedu optužila bivšu asistenticu za snimanje videa bez njezinog znanja, kako bi je osramotila, a i pokušala od nje iznuditi 8 milijuna dolara, prenosi Večernji.hr.

Shakhnazaryan tvrdi da ju je pjevačica otpustila nakon što joj se požalila na Bulochnikovoino ponašanje. Mariah i Stella ne rade zajedno već godinu dana.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.