Goca Tržan stigla u Mostar da najavi koncert u listopadu

Pop diva Goca Tržan stigla je u srijedu u Mostar kako bi na konferenciji za medije najavila svoj koncert koji će se održati 19.10. u HD Herceg Stjepan Kosača.

Mostar ima vrlo specifičnu energiju i vrlo specifičan temperament po kojem smo bliski. Volim ovaj grad i da znate, spremam vam odličnu svirku, istaknula je Goca Tržan koja se u Mostar vraća nakon punih 6 godina.

Uz najavu mostarskog koncerta, Goca je na konferenciji za medije ekskluzivno najavila i svoj koncert u Tuzli, koji će se održati 21.10., u Bosanskom kulturnom centru.

Ulaznice za koncert u Tuzli upravo su puštene u prodaju u sistemu Entrio.ba, a uz najavu koncerata u Mostaru i Tuzli, Goca se osvrnula i na svoj koncert koji je održala u Domu mladih u Sarajevu, u lipnju.

To je bio fenomenalan koncert, za mene koncert za pamćenje. Ako ste bili u Domu mladih i doživjeli tu energiju, e baš s takvom energijom i punim srcem stižem u listopadu u Mostar i Tuzlu, rekla je Goca.

Organizatori iz mostarske agencije Inter Connect na čelu s Ivanom Glibom otkrili su da je potražnja za ulaznicama za Gocin koncert u Mostaru jako dobra i da očekuju rasprodanu Kosaču.

A Goca je zaključno još jednom pozvala sve svoje brojne fanove iz Hercegovine da dođu na njen koncert u Kosaču 19.10.

Ulaznice za mostarski koncert mogu se kupiti na platformi Entrio.ba, u Mostaru u agenciji Inter Connect u ulici Alekse Šantića 123a (radnim danom od 9 do 16 sati) i od ponedjeljka, 25.9. na blagajni Kosače.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.