Glumac iz Prijatelja se požalio: Osjećao sam se kao rekvizit na snimanjima – Jabuka.tv

Glumac iz Prijatelja se požalio: Osjećao sam se kao rekvizit na snimanjima

Glumac Paul Rudd, koji je u seriji Prijatelji glumio Mikea Hannigana, koji se na kraju vjenčao s Phoebe, tvrdi da se na setu osjećao kao rekvizit.

Rudd je u seriji glumio 2002. i pojavio se u 17 epizoda, uključujući finale prvi put emitirano 2004. godine. S obzirom na to da se vjenčao s Phoebe, jasno je da je bio dio najupečatljivijih scena, no on se tada nije osjećao bitno.

U intervjuu za Variety kolega glumac Chris Evans pitao ga je kako je bilo biti dio važnih projekata kao što su Prijatelji i Marvelovi serijali.

Oni se čine kao važna poglavlja u životu. Kad je riječ o Prijateljima, serija je bila o njima, no bilo je zanimljivo biti dio toga. Ja sam u svemu bio samo kratko. Osjećao sam se kao da sam rekvizit na setu. Serija nije bila o Mikeu Hanniganu. No bilo je zanimljivo biti dio nečeg što je imalo tako jak učinak na pop kulturu, rekao je Rudd, prenosi Index.

S obzirom na to da su već glumili skupa u Avengersima, Chris je istaknuo da nije mogao zamisliti da se ne slaže s drugima.

Ranije je Rudd ispričao kako je već na prvom danu snimanja uspio ozlijediti Jennifer Aniston. Ona je tada već imala ozlijeđen palac na nozi, a on ga je slučajno pregazio Segwayem.

Jennifer je imala slomljen prst pa je koristila Segway, koji se svima svidio. Matt LeBlanc ga je isprobao i odmah se snašao, a onda sam ga i ja htio probati. Zaletio sam se i pregazio joj ozlijeđenu nogu. Producenti su bili u panici i vjerojatno su se pitali je li prekasno da me otpuste, ispričao je.

To nije bio posljednji put da se doveo u neugodnu situaciju s Jennifer. Iako je trebao nastupiti u samo nekoliko epizoda, promijenili su scenarij pa je na kraju završio i u posljednjoj epizodi Prijatelja.

Nije mi imalo smisla da sam ja u posljednjoj epizodi. Bio sam na pozornici s Jennifer koja je plakala i govorio sam si da ne trebam biti ovdje. Kako bih probio led, rekao sam joj: “Pa eto, napravili smo to, kakva ludnica.” Ta je šala bila zaista neuspjela, priznao je Paul.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.