Glavno vijeće HNS-a BiH razmatralo smjernice djelovanja

Glavno vijeće (GV) Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH u ponedjeljak je na redovitoj sjednici u Mostaru razmatralo smjernice djelovanja koje prema zaključku zajedničke sjednice Predsjedništva HNS-a i Glavnog vijeća HNS-a priprema radna skupina.

Riječi je bilo i o međunarodnim aktivnostima, posebice pisma kojega je predsjednik GV HNS-a Božo Ljubić uputio tajniku Ujedinjenih naroda, te na brojne druge diplomatske adrese.

Voditelji odjela Glavnog vijeća izvijestili su na sjednici o trenutnim te aktivnostima u narednom razdoblju, priopćeno je iz HNS-a.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Lopov do lopova. Jedni na druge lajali zbog fotelja, pozicija i plijena. Sad svi zajedno i svi djele taj kolac. Covic ih postroji i svakom po zaslugama. Narod hrvatski tko sljivi… Bas je zanimljivo gledati ovu idilu ovih hrvatskih domoljuba,, lesinara,,…

  • Kad se toiko zalazete za nas jadne Hrvate i za nase dobro,hajde u ime toga Boga u kojeg kako kazete vjerujete javno recite ….Kolika vam je dnevnica kad tu dusobriznu sjednicu odrzavate i koliko iznosi naknada koju mj primate kao clanovi toga Sabora osnovanog za dobrobit nas Hrvata?!Ostale privilegije koje imate ostavljamo vama navsavjesti!?Srami te se!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.