Glasovanje otvoreno: Trojica avanturista iz Hercegovine u pohodu na Europu

Josip Mirko Kožul, Blago Jurčić i Ivan Bošnjak trojica su studenata iz Hercegovine koji sudjeluju u natjecanju Red Bull Can You Make It?, a za prolazak u finale koje će ih lansirati u neku od pet zvučnih europskih destinacija trebaju im glasovi.

Njihova ekipa nosi naziv Not Fast, Just Furious, a za kvalifikaciju na ovo studentsko natjecanje cilj je bio napraviti što bolji i atraktivniji video. Ovaj trojac svoj video snimio je u Borku u Širokom Brijegu promovirajući na taj način i ljepote Hercegovine.

Na ideju smo došli vidjevši letke i taj izazov nas je odmah zainteresirao. Sama avantura koju tu možemo doživjeti bila nam je odmah primamljiva i odlučili smo okušati sreću te smo napravili video i odlučili se prijaviti, kazali su za portal Jabuka.tv.

Prvi dio natjecanja je na nacionalnoj razini gdje je prijavljeno oko 15 ekipa. Svaka ekipa ima tri člana. Potrebno je po glasovima ući među prve četiri ekipe u BiH. Zatim se videa prve četiri ekipe šalju komisiji koja odlučuje koji je video najbolji i ta ekipa ide u Europu na natjecanje.

U Europu se ide na jednu od pet destinacija:

  • Kopenhagen
  • Amsterdam
  • Milano
  • Budimpešta ili
  • Barcelona.

Od destinacije na koju ih pošalju, ekipa ima sedam dana da dođe do Berlina, koristeći se samo RB limenkama. Novac, kartice i privatni mobitel članovi ne smiju imati kod sebe, samo službeni mobitel. Tijekom putovanja od sedam dana svaki dan u određenom gradu ekipa mora odraditi zadatak što ga zada Red Bull.

Glasovati za Hercegovce možete OVDJE!

Naša snimanja su se izvodila po Borku, a u svemu tome nam je pomogao naš prijatelj Danijel Ćavar koji je vrhunski odradio videomontažu. Nadamo se vašoj podršci na glasovanju.

Glasovati možete svakim danom jednom, a traje od 18. veljače do 24. veljače.

Svaki glas nam je dobrodošao i nadamo se velikoj podršci, poručila je ekipa Not Fast, Just Furious za čitatelje portala Jabuka.tv.

Ovo natjecanje posljednji put u Bosni i Hercegovini održano je 2016. godine kada je pobijedila ekipa iz Banjaluke.

Pogledajte kvalifikacijski video:

(www.jabuka.tv)

Autor

Ivana Soldo

Dvije najveće ljubavi, sport i novinarstvo, uspješno spojila dolaskom na portal Jabuka.tv. Odgojena na sportskim terenima, iste pohodi i danas, samo uz laptop. Voli zalutati i u druge rubrike, ako je priča baš baš dobra.
9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.