Georgeu Clooneyu za razliku od drugih zvijezda ne treba frizer: Gotov sam za dvije minute

Prije više godina glumac George Clooney je kupio neobičan aparat koji se prodaje putem TV prodaje te njime kroti svoju oštru i gustu kosu. Frizer mu nije potreban jer, kako kaže, sa šišanjem je gotov za dvije minute.

Muškarci koji godinama odlaze u salone s fotografijom slavnog zavodnika Georgea Clooneyja u želji da mu barem frizurom budu nalik, vjerojatno ne znaju da njegova kratka frizura nije djelo nekog razvikanog frizera, već samog glumca, prenosi Gloria.hr.

Dok njegovi brojni kolege vlastitog frizera i brijača imaju na brzom biranju, a mnogi i u članu ekipe koja ih prati diljem svijeta, Clooney svoju kosu šiša sam – ili barem tako tvrdi.

U intervjuu za CBS Sunday Morning otkrio je da se u ulozi vlastitog frizera snalazi preko dva desetljeća.

Već 25 godina sam šišam kosu, izjavio je, “kosa mi je poput slame, nije ju lako ošišati pa nema mjesta pogreškama”. Otkrio je i kako ne koristi samo škare već aparatić kojem će sigurno nakon ovog intervjuua porasti potražnja.

Prije više godina kupio sam aparat koji se zove Flowbee, dolazi uz škarice i usisavač, i još ga koristim, zadovoljno je objavio 59-godišnji glumac.

Doslovno su mi potrene dvije minute za šišanje!

Nakon ovog intervjua, društvene su mreže preplavili iznenađeni komentari i šale, jer je riječ o pomalo neobičnom aparatu za šišanje, u stilu ludih izuma koji se prodaju putem TV reklama.

“Muškarci, šišanje Flowbee aparatom neće vas pretvoriti u Georgea Clooneyja!”, napisao je jedan vlasnik istog dok je drugi dodao kako je vijest da George Clooney šiša kosu na taj način najluđa stvar koju je čuo u posljednjih mjeseca dana.

Flowbee aparat ima još jednog slavnog poklonika – za ukroćivanje svoje guste kose, navodno ga koristi i Mark Zuckerberg.

George Clooney je svakom od svojih 14 najboljih prijatelja poklonio milijun dolara

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.