Gdje se nalazi Kineski zid? Pogledajte neslavan odgovor na ovo pitanje… – Jabuka.tv

Gdje se nalazi Kineski zid? Pogledajte neslavan odgovor na ovo pitanje…

“Tko želi biti milijunaš” jedna je od najpoznatijih emisija ljubitelja kvizova. Natjecatelji moraju odgovoriti na postavljena pitanja, a imaju i tri džokera koja mogu iskoristiti ako ne znaju odgovor.

Prvih nekoliko pitanja obično su lagana i natjecatelji znaju odgovore, no znaju se dogoditi i neslavni nastupi pojedinih natjecatelja.

Jedan od poznatijih slučajeva bio je kada je natjecatelj na pitanje “što se još uvijek ne kontrolira na tehničkom pregledu”, odgovorio ispušni plinovi, iako je ponuđen odgovor bio i “čistoća pepeljare”.

Jedna od takvih osoba je i 26-godišnja Su Ayhan koja se osramotila u turskoj emisiji “Tko želi biti milijunaš”.

Na pitanje “gdje se nalazi Kineski zid”, natjecateljica je od ponuđenih odgovora “Kina”, “Indija”, “Južna Koreja” i “Japan” prvo iskoristila džoker “pitaj publiku”, na što je točno odgovorilo samo 51 posto publike, što je natjecateljicu još više zbunilo pa je odlučila iskoristiti i drugi džoker “zovi” i točno odgovorila na ovo “teško” pitanje zahvaljujući svom prijatelju, piše Večernji.hr.

U svoju obranu natjecateljica je poslije izjavila da se može koristiti džokerom onako kako želi. Šteta, jer da ih nije odmah iskoristila, možda ne bi ispala već na sljedećem pitanju.

(www.jabuka.tv) 


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.