Gastro Pub Gonzales: Poznati kuhari pripremaju nezaboravan vikend u Mostaru

Gastro Pub Gonzales u Mostaru organizira BAD ASS WEEKEND.

Dva poznata kuhara, Damir Sertić i Aleksandar Pavlović, u petak i subotu, 16. i 17. ožujka 2018. godine, pripremat će slijed od pet jela, koja će pratiti i pet selekcija vina, a događaj će biti upotpunjen saksofonskom i vokalnom glazbom.

Događaji će započinjati u 20 sati, a stolovi se trebaju rezervirati unaprijed na kontakt: 063/057-998.

Gastro Pub Gonzales novo je mjesto dobre zabave i ukusne hrane u Mostaru, koje objedinjuje vrhunsku pabovsku kuhinju, restoransku ponudu s pravim svjetskim menijem, uz izbor više od 50 piva te preko 40 whiskeya!

Damir Sertić ponosni je vlasnik titule World MasterChef te stručni učitelj i mentor s diplomom prestižne i glasovite pariške akademije “Le Cordon Bleu”. Chef je Gastro Puba Gonzales u Mostaru, koji će osigurati da dobijete najkvalitetnije jelo sa svjetskih menija.

Damir Sertić chef je Gastro Puba Gonzales u Mostaru

Aleksandar Pavlović suosnivač je kuharskoga pokreta “Guerilla fooding”. Za sebe će reći da ne pripada ni jednoj udruzi kuhara niti priznaje ugostiteljske škole. Povjerenje ima isključivo u svoj tim, koncept i u hranu koju priprema sa svojim timom. Posao je učio u Švedskoj, a trenutno živi i radi u Beogradu. Kako je rekao, veseli ga dolazak u Mostar.

Ja sam konceptualni kuhar, pjesnik i sve ostalo.
 Tražim smisao kroz anarhistički pogled na stvaranje jela. 
Spajam nespojivo. Oživljavam klasike.
 Volim Mostar i rado mu se vraćam… zbog mostarskih kiša i dragih prijatelja, izjavio je Pavlović.

Sljedeći vikend rezervirajte za Gastro Pub Gonzales u Mostaru i uvjerite se u kvalitetu koju nudi ovaj kuharski dvojac!

(www.jabuka.tv)