‘GANGSTER TE VOLI’ OTVORIO PROGRAM U KONKURENCIJI 14. MFF-A

Projekcijom filma ‘Gangster te voli’, Nebojše Slijepčevića, sinoć je u kinu ‘Borak’ na Širokom Brijegu svečano otvoren program u konkurenciji 14. Mediteran Film Festivala.

Čast službenog proglašavanja festivala otvorenim pripala je načelniku Širokog Brijega, Miri Kraljeviću, dok su se uz njega na ceremoniji otvaranja prisutnima obratili i predsjednik Uprave HT Eroneta kao generalnog sponzora festivala Stipe Prlić, predstojnica ureda Hrvata izvan Republike Hrvatske Darija Krstičević, te Ilaria Ragnoni izaslanica Veleposlanstva Italije u BiH.

Uz svečani dio, u kojem je direktor festivala Tomislav Topić uručio i MFF projektor prošlogodišnjem dobitniku druge nagrade žirija Sergiu Oksmanu, za film ‘Priča o Modlinovima’, prepunoj dvorani kina ‘Borak’ predstavila se i ekipa filma ‘Gangster te voli’, čiju je priču kao i protagonista filma, bračnog posrednika Nedjeljka Babića publika prihvatila s oduševljenjem.

mff03 mff04 mff05 mff06 mff07 mff02 mff01

Treću večer festivala obilježila je i projekcija filmova iz programa domaćih autora, ‘U potrazi za očevim grobom’ don Pavla Crnjca i ‘Pacijent’ Zdenka Jurilja kao i film u konkurenciji ‘Venecijanski sindrom’.

U natjecateljskom programu Mediteran Film Festivala, koji traje do 31. kolovoza, sudjeluju 22 filma, dok će u programu van konkurencije uz dokumentarni film ‘ ‘Tsunami Attack (The power of Rock n’ Roll)’ biti prikazani i igrani filmovi ‘Obrana i zašita’ i ‘Kauboji’.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.