Galić suspendirao graničnog policajca

Ravnatelj Granične policije Bosne i Hercegovine Zoran Galić u srijedu je donio rješenje kojim se povremeno suspendira policijski službenik E. D, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Postupajući prema zahtjevu Ureda za profesionalne standarde i unutarnju kontrolu GP BiH, Stegovno povjerenstvo za policijske službenike GP BiH 7. veljače je pokrenulo stegovni postupak protiv policijskog službenika E. D. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio teže povrede službene dužnosti “neizvršavanje, nesavjesno, neblagovremeno ili nepažljivo izvršavanje službenih zadataka”, “ponašanje koje onemogućava, ometa ili otežava drugim izvršavanje službenih zadataka”, “ponašanje koje narušava ugled policijskog organa” i “zloupotreba službenog položaja”.

Uzimajući u obzir da bi bilo štetno za Graničnu policiju BiH da policijski službenik E.D. i dalje ostane na dužnosti u tom policijskom tijelu, doneseno je rješenje o privremenoj suspenziji koja će trajati do okončanja stegovnog postupka, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.