Frano je samohrani otac petero djece, govori sedam jezika, ali nema posla

Frano Martinčević iz Kreševa samohrani je otac petero djece.

Već četiri godine sam brine o njima, a stanuje u najstarijoj kući u Kreševu. Njezina starost procijenjena je na 320 godina.

Frano je neobičan i po tome što govori sedam jezika i što se nakon 22 godine života u Norveškoj vratio u Bosnu na svoju djedovinu. Ovaj profesor, odnosno magistar crkvenih orgulja nema stalni posao.

Kako živi i odgaja petero djece pogledajte u ovoj video priči.

(www.jabuka.tv)

29 komentara

 • Ne trebaju ovakvi hdzu…a isto tako ako prica toliko jezika mislim da bi ga svaka turisticka agencija htjela zaposlit kao vodica i slicno,hoteli na recepciji uvijek traze. A i mnige firme danas rade s inozemstvom tako da su jezici trazeni. Sad ako covjek samo trazi u svojoj struci,onda je to nesto sasvim drugo

 • Stigli su covid milionski iznosi u eur svaka opcina preko 100.miliona eura ,,pa hajde opcino ,, 👉pomozite postenom coviku…al jok drzavi trebaju dileri, dousnici ,varalice ,pronevjernici ko sto je Mamke zasticen i smjesten u Ljubuskom bolje nego medo u Bugojnu…

 • Šta ste navalili s tim da se samo HDZ-ovci zaposljavaju evo ja sam od samog osnutka u toj stranci pa nisam uhljebio se kako kažu neki za one koji su na državnim jaslama!

 • Ne znam koliko je I on dobar da ga zena ostavi sa petero djece, ima tu nesto veliko u pozadini ove price. Nesto veliko ju je natjeralo da ostavi djecu.Brzo on isprica da se ona be pojavljuje.

 • Bog te blagoslovio i djecu na pravi put izveo.

  Ne znam jesi li ista posla trazio, al znam da ti posao nece na vrata kucati….

  Dobri su ovi sto zugaju na hdz , a oni isto u drugin strankama

 • Čim si nešto regularno završio i nešto znaš radit ne valja i nisi nigdje prispio. Sto veća budala, šuplja glava to bolji za ovu našu jadnu hercegovinu, na žalost.. Pozdrav za dobrog čovjeka..

 • Dragi ljudi, ne vjerujte ovom čovjeku, sve su to strašne laži. On je veliki manipulator a pravu istinu o njemu će vam ispričati svaki kreševljak.

 • Ajmo Puljicu,Pericu,Palicu reagirajte sad.Nemojte pricati bez pokrica.Da vas vidimo na djelu.Zovite Dragana Dobrocinitelja da pomogne covjeku

 • 6 Hrvata je doselilo, umisto da im date sve šta možete, vi ovako. Sa 7 jezika može radit di oce

 • Interesantna priča koju sam pogledao do kraja. Frano Martinčević, otac petero djece, magistar crkvenih orgulja, i iako nije naglasio ali dalo se zaljučiti iz videa da je židovskih korijena (kredit kod židovske zajednice u Sarajevu, židovske kapice, židovski svijećnjak, ime djeteta Mošeo). Interesantno da se u Bosnu vratio netko baš židovskog porijekla. Židovski narod je odabrani Božji narod – stoji u Bibliji u Starom Zavjetu. Zbog toga što su odabrani krase ih brojne kvalitete, umnosti,mudrosti, bogatstva materijalnog i nematerijalnog…Bogatstvo je u svojoj zajednici imati neku obitelj različitog porijekla. Možda zbog te različitosti bude nam pridodano razlučiti o svemu bolje. U Europi je antisemitizam bio aktivan i dan je. Antisemitizam je prokletstvo i tko zagovara ikakvo zlo semitima, Jevrejima, Židovima, otvara velika vrata zlu za sebe. Napose svaki kršćanin mora i treba moliti za mir u Izraelu i Svetoj Zemlji.

 • Kako kvalitetan i obrazovan sa znanjem svaka cast za lijepu spiku ovaj se mozak mora negdje pametno upotrijebit da bude dobro za njega i dijecu

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.