Francis Ngannou teško nokautirao Stipu Miočića i postao novi UFC prvak – Jabuka.tv

Francis Ngannou teško nokautirao Stipu Miočića i postao novi UFC prvak

Težak poraz doživio je Stipe Miočić u borbi za naslov UFC prvaka, velikom revanšu protiv Francisa Ngannoua.

Kamerunac je porazio Miočića brutalnim nokautom na početku druge runde, kada je spojio jedan lijevi kroše i poslao Miočića u nokdaun.

Stipe se u tom trenuku ugasio jer je udarac sjeo ravno na bradu, a Ngannou je želio biti siguran da je novi prvak te se još jednom bacio  na njega i udario još jednom prije nego je Herb Dean prekinuo dvoboj.

Bio je to vrlo slab nastup Miočića koji je u u nešto manje od šest minuta ispalio svega nekoliko udaraca rukom. Ngannou je bio dominantan od prve pa sve do posljednje sekunde dvoboja, Miočić je bio prepasivan, a o tome dovoljno govori i činjenica da nije u prvoj rundi ispalio nijedan udarac rukom.

Ngannou ga je u nekoliko navrata pogodio i u prvoj rundi, no Stipe je ostao čvrsto na nogama. No jednostavno ga ništa od svih tih upozorenja nije trgnulo da bude aktivniji. Štoviše, pretjerana pasivnost ga je djelomično i otjerala u poraz, odnosno srljanje, piše Gol.hr.

Nakon pobjede Ngannou je izrazio želju da se bori protiv Jona Jonesa, koji se već mjesecima priprema za svoj debi u teškoj kategoriji. Bit će zanimljivo vidjeti koliko će brzo uspjeti dogovoriti taj okršaj, s obzirom da će Jones tražiti puno novaca, kao što je uostalom najavio na Twitteru.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • Strasno za gledati… Velika nadmoc gdje Stipe ocito nije imao samsi ni 10 posto. Na zalost tako je i usao u mec. Stipe dosta, hvala ti za sve i povuci se pod hitno u mirovinu. Ovaj lik ce vladati dok bude htjeo trenirati i biti disciplinovan. Sila od covjeka..!

  • Da da,upravo tako.Slažem se,baš je PREDATOR i dok bude htjeo bit će br 1.
    Stipa nije imao nikakvu šansu protiv ove živine hahahah.Al čestitke Stipi,i zelim ti brz oporavak.

  • Ovaj crnac ima ogromnu mišićnu masu i jedno 15 kilograma viška jednostavno pluća ne mogu namiriti doboljno kisika on se jako brzo umara treba udarati u tijelo i glava će sama pasti Stipe na žalost nije ovaj put ništa posebno ni pokazao moje osobno mišljenje da se on povlači iz ovoga cirkusa.

  • Stipe se trebao povući nakon zadnjega susreta sCormierom kao pobjednik. A ovako je otišao na ružan način. Kako nije svjestan toga da je ovaj jači i puno mlađi. Mislim da se prešao malo. Ili je u pitanju novac Al mi Stipe ne izgleda da trči za parama.

  • Stipe nije smio dozvolit da dobije udarac u glavu. U ovoj kategoriji jedan udarac odlučuje. A kad je dobio udarac nije smio iću napad.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.