Fra Stipe Biško o Velikom trodnevlju u župi UBDM na Širokom Brijegu | Jabuka.tv

Fra Stipe Biško o Velikom trodnevlju u župi UBDM na Širokom Brijegu

Nakon Cvjetnice ušli smo u Veliki ili Sveti tjedan. U Velikom tjednu osobito obilježavamo Sveto Trodnevlje – Veliki četvrtak, Veliki petak i Veliku subotu. Vazmeno trodnevlje ove će godine zbog koronavirusa biti drugačije nego prije.

Sudjelovanje vjernika na misama i obredima nije moguće zbog sprječavanja širenja zaraze. Da bi se bolje duhovno pripremili za ove svete dane, svakodnevno se imamo priliku uključiti u prijenose misnih slavlja putem radija, televizije, internetskih portala, ali i društvenih mreža.

Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije prilagodila se vremenu u kojem se nalazimo, kazao nam je u razgovoru fra Stipe Biško, župnik ove župe. On je kazao kako vjernici Božju riječ u ovom korizmenom vremenu svakodnevno mogu čuti preko lokalne radijske postaje, ali i širokobrijeških portala.

U razgovoru za portal Jabuka.tv, župnik je i najavio program misa i obreda kroz Veliko trodnevlje. 

(www.jabuka.tv)


21 komentar

 • Biško đabe ti je sve.ZVONO oko vrata te izdaje, nije zvonilo na Brigu za pokojnika ali ce zato da zvoni tebi oko vrata do kraja tvoga života.

 • Na misu se ne može, a lokati i drogirani se moze, po birtijama i razno raznim mjestima. Zasto ne,pored ovakve policije, nekom ćaća, nekom rođo i tako funkcionira vlast u Širokom

 • Lio u pravu je ovaj mokro.Biško pod naredbom lokalnog hdz na čelu s načelnikom Kraljevićem nije ukopao pokojnika i prekrsio je sva crkvena kanonska prava.

  • Uzmi odvjetnika za to,piši Vatikanu,tuži ga biskupu,kardinalu nemoj tu ko zadnji jadl pljuckati. Ah da, znaš da si u krivu i da ne možeš kopati ljude gdje hoćeš. Seljačino mokarska odstupi od tipkovnice

 • Sta je vama bezboznici mokarski glupi ste kad mislite da je to samovolj fra Biske valjda postoji hijerarhija u crkvi, naravno da postoji, ostavite ga na miru jer on nije kriv s vi se dobro zamislite nad sobom?!!

 • Pojedinci ( seljacine) i u velikom trodnevlje pokazuju svu raskoš svog bjednog života! Ništa vam nema sveto, i zbog takvih je ova korona ništa prema onom što kao narod zasluzujemo!

 • Stipe Biško je farizej skupa s Marićom, isti onakvi kakvi su Isusu presudili.Vas jazavaca sto tako razmišljate je sve manje i čeka vas mjesto u paklu jer se borite protiv Božjega, smeta vam katoličko groblje a vi se nazivate Katolicima Hrvatima?Vi ste gori od ikakvih turaka i partizana.Maloumnici i kreteni, nama je kazna jer moramo živjeti s takvim ološom.Na Brigu odavno ne služe Bogu nego politici.

  • Katoličko groblje jer ga napravi katolik bez dozvole? Ni fratar nije za to i odmah je sluga politike? Sramite se maloumnici mokarski! Nama je kazna jer s vama moramo živjeti i vas je malo uvijek bilo zato i pišete anonimne komentare. Stidi se ološu tupavi

 • Anoimno zajebao si se imamo dozvolu i groblje je u funkciji.Takvi kao ti jazavci ima da se pokriju ušima po glavi, ali vi nemate ništa u njoj pa vas ničega nije stid, kapacitet u ramića nalit se i širit smrad.

 • Naravno svi ih trebamo prozivati i fratre i politicare.Treba djecu učiti na primjerima da ne budu kao Dragan Čović, Stipe Biško, Zdenko Ćosić, Miro Kraljević i istali ološ.

  • Tako su i UDBAši radili
   Ih, šta bi oni da im je bilo Interneta i mogućnosti pljuvanja anonimnog.
   Svi ti što si ih nabrojao su 100x bolji ljudi od tebe gnoju jedan!
   Ta ne smiješ ni izaći na danje svjetlo, zavučeš se u sobu pa iz sobe u birtiju ili kladionicu. Neka ti je život takav!

Komentiraj: