FPMOZ Mostar raspisao natječaj za izbor dekana – Jabuka.tv

FPMOZ Mostar raspisao natječaj za izbor dekana

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru raspisao je natječaj za izbor dekana.

Mandat traje četiri godine, a aktualni dekan je Mario Vasilj.

Za dekana ustrojbene jedinice FPMOZ-a Sveučilišta u Mostaru može se izabrati kandidat koji ispunjava sljedeće opće i posebne uvjete:

Opći uvjeti:

  • Da je stariji od 18 godina

Posebni uvjeti:

  • Da je osoba iz reda akademskog osoblja u znanstveno-nastavnom/umjetničko-nastavnom zvanju redovitog ili izvanrednog profesora koja je u radnome odnosu s punim radnim vremenom na Sveučilištu u Mostaru ili pridruženoj članici Sveučilišta u Mostaru.

Mario Vasilj (Foto: HDZ BiH)

Kao dokaz o ispunjavanju natječajnih uvjeta, uz potpisanu prijavu na natječaj, kandidati za dekana ustrojbene jedinice Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru dužni su dostaviti sljedeće dokumente, u originalu ili ovjerenoj preslici, ne starije od šest mjeseci:

  • životopis
  • izvod iz matične knjige rođenih ili presliku osobne iskaznice
  • odluku o izboru u znanstveno–nastavno/umjetničko-nastavno zvanje redovitog ili izvanrednog profesora
  • uvjerenje/potvrdu da je u radnom odnosu s punim radnim vremenom na Sveučilištu u Mostaru ili pridruženoj članici — Sveučilišta u Mostaru
  • program rada i razvoja ustrojbene jedinice Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru za mandatno razdoblje

Natječaj je raspisan 23. veljače 2021. i ostat će otvoren do 10. ožujka 2021. godine, a detaljnije možete pogledati OVDJE.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Cuj ??? Raspisite natjecaj kod gradonacelnika za odvoz 1 mjes. __ krutog matwrijala starog namjestaja starih spakwra tv i veceg matwrijala. Da ne placamo vitrinu i jedan kauc odvoz 200km. Kao i ostale zupanije. Jasnooo ili cu ti ga istrest pred vratima..

  • Pametne skolovane glave koje zive u prljavom gradu. . Zaprljane psihe zaprljane duse. Jebm vam diplome brisat c3s guz.cu s njom za 3 god… od kolere .. Ti jebem.znanje iz knjiga. Puna psihijatrija pametnih zbog ludjaka skolovanih..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.