Fly Dubai zatražio suradnju sa Zračnom lukom Mostar

Magla koja zadnjih tjedan dana prekriva Sarajevo stvorila je brojne probleme u zračnom prometu. Brojni letovi su odgođeni, a avio prijevoznici su već krenuli potragu za alternativnim zračnim lukama.

Kako doznaje Prvi.tv, već nekoliko tvrtki je kontaktiralo Zračnu luku Mostar i zatražilo početak pregovora oko slijetanja njihovih zrakoplova u Hercegovinu.

”Ovih dana smo primili nekoliko zrakoplova koji su trebali sletjeti u Sarajevo, ali nisu mogli zbog magle. Stranci traže alternacije u ovakvim situacijama i mi smo im sada prvi izbor. Kontaktirali su nas iz Fly Dubaia i kako sada stoje stvari, mi ćemo im biti alternacija u Bosni i Hercegovini”, rekli su za Prvi.tv iz Zračne luke Mostar.

Očekuje se kako će Fly Dubai i Zračna luka Mostar uskoro potpisati ugovor o suradnji, što je svakako veliki iskorak u poslovanju za ovu mostarsku tvrtku.

”Prosinac je uvijek bio mjesec kada nismo imali veći broj letova osim u vrijeme Božića i Nove godine. Sada smo barem djelomično popunili i ostatak prosinca. Započeli smo pregovore s još nekoliko veliki avio prijevoznika i očekujemo kako ćemo uskoro moći objaviti informacije kako smo i s njima postigli dogovore o suradnji”, zaključili su u Zračnoj luci Mostar.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: