Finale MNL MZ Široki Brijeg: Lijeva Obala i Knešpolje nadaju se prvom trofeju

Povodom finala Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega, koje je na rasporedu u srijedu 19. kolovoza, u press centru stadiona Pecara održana je press konferencija.

Na pressici su govorili predsjednik Sportskog saveza Široki Brijeg Ivan Zeljko, povjerenik Lige Zvone Galić te predstavnici MZ Lijeve Obale i MZ Knešpolja.

Šesnaesto po redu finale igrat će se na stadionu Pecara u srijedu s početkom u 18.00 sati uz izravan prijenos na portalu Jabuka.tv i HercegovinaLive. Navijači Lijeve Obale bit će smješteni na tribini Sjever, a Knešpolja na tribinu Jug dok će tribina Istok biti zatvorena, a ulaz je, kao i dosadašnjih godina, slobodan. Pravdu na utakmici dijelit će Romeo Primorac.

Iz Saveza su apelirali navijačima na fer i korektno navijanje bez korištenja pirotehničkih sredstava. Iz oba tabora najavljajuju pobjedu. Knešpolju je ovo prvo finale nakon 28 godina, a Lijevoj Obali peto finale te upravo je ova ekipa favorit za osvanje ovogodišnjeg izdanja MNL MZ Grada Široki Brijeg.

Bez obzira na rezultat, obje mjesne zajednice nakon utakmice pripremaju slavlje. Mjesna zajednica Lijeva Obala organizira druženje na igralištu Druge osnovne škole Široki Brijeg, a Mjesna zajednica Knešpolje na igralištu područne osnovne škole u Knešpolju.

Pobjednik MNL MZ Grada Širokog Brijega nastupit će na završnici Lige MZ Hercegovine koja se igra u Ljubuškom od 24. kolovoza. U natjecanju sudjeluju pobjednici Liga MZ iz Ljubuškog, Čitluka, Stoca, Gruda, Livna, Posušja, Mostara, Širokog Brijega, Čapljine i Tomislavgrada. Poznati su pobjednici devet gradova, još se čeka pobjednik Širokog Brijega.

Pobjednici Liga MZ 2015:

1. Cerno/Crnopod/Miletina (Ljubuški)
2. Međugorje (Čitluk)
3. Vidovo Polje (Stolac)
4. Grude Pešija (Grude)
5. Zagoričani (Livno)
6. Durmišuša (Posušje
7. Čeljevo (Čapljina)
8. Sarajlije (Tomislavgrad)
9. Rodoč II (Mostar)
10. Lijeva Obala/Knešpolje

Niti jedna momčad ove godine nije obranila naslov pobjednika u svom gradu.

(www.jabuka.tv)

26 komentara

Komentiraj: