Film forward u Mostaru i Širokom Brijegu

Veleposlanstvo SAD u Bosni i Hercegovini, u partnerstvu sa Institutom ‘Sundance’ i ‘Deblokadom’, ima čast predstaviti nastavak turneje ‘FILM FORWARD’ programa koji, nakon Sarajeva i Zenice, u ponedjeljak 23. rujna stiže u Mostar, a u utorak 24. rujna u Široki Brijeg. Film Forward program uključuje prikazivanje filmova, radionice i diskusije sa autorima, kao i okrugle stolove sa umjetnicima.

U ponedjeljak 23. rujna, u Cinestaru Mostar, veleposlanstvo SAD-a će organizirati specijalnu projekciju filma Stacya Peralta ‘Bones Brigade: Autobiografija’, na kojoj će prisustvovati pozvani gosti.

Prije projekcije, direktor odjela za odnose s javnošću Veleposlanstva SAD-a Thomas Mesa će pozdraviti gledatelje, a režiser filma (Stacy Peralta) i direktor Sundance Film Festivala John Cooper bit će dostupni za izjave za medije.

Jedan dio mjesta na ovoj projekciji će biti otvoren za širu javnost uz besplatan ulaz.

U pratnji programa ‘FILM FORWARD’ u BiH je doputovao tim Instituta ‘Sundance’, uključujući filmske stvaratelje Musa Syeed (Dolina svetaca) i Stacy Peralta (Bones Brigade: Autobiografija), direktoricu ‘FILM FORWARD’ Meredith Lavitt, i direktora ‘Sundance Film Festivala’ John Cooper. Pored Bosne i Hercegovine, ‘FILM FORWARD’ je ove godine bio na turneji i u Kini, Kolumbiji, Jordanu i Meksiku, navedeno je iz Veleposlanstva SAD u BiH.

(www.bljesak.info)Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.