FIFA prijeti Čeliku izbacivanjem u niži rang

Svjetska nogometna organizacija (FIFA) u utorak je poslala odluku Nogometnom savezu BiH, kojom se upozorava Nogometni klub Čelik iz Zenice da s novim rokom, do 11. studenog, izvrši isplatu dugovanja bivšem treneru Borisu Paviću.

U novoj odluci FIFA-e, koju NK Čelik mora ispoštovati, nije naveden iznos koje se duguje, ali se najvjerojatnije radi o iznosu višem od 36.000 KM, na ime neisplaćenih plaća i troškova procesa.

Trener Boris Pavić je prošle sezone vodio momčad Čelika, ali s obzirom na to da nije imao radnu dozvolu, koju klub nije mogao osigurati zbog dugovanja Poreznoj upravi Federacije BIH, došlo je do raskida ugovora.

boris_pavic

Boris Pavić

Tijekom igračke karijere Boris Pavić je u dva navrata branio boje kluba s Bilina polja i bio je jedan od ljubimaca zeničke publike.

Ukoliko se ova odluka ne ispoštuje, FIFA će prema Čeliku primijeniti disciplinske sankcije, i to oduzimanja bodova ili preseljenja u niži rang, što ponovno ne oslobađa klub od izvršenja pravosnažne odluke. U slučaju zakašnjenja u isplati, u skladu s ranijom odlukom, oštećena strana može tražiti novčanu kaznu za klub zbog neizvršavanja navedene odluke.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.