Festival uličnih zabavljača powered by HT ERONET

Ljeto je nezamislivo bez zabave, uživanja i zanimljivih događanja!

Nakon fenomenalnog prošlogodišnjeg uspjeha Festivala uličnih zabavljača, građane Mostara i regije ponovno očekuje veliki performans talentiranih umjetnika!

U četvrtak 10.08.2017. od 19:00 sati na platou Mepas Malla očekuje vas uživanje u neponovljivim vratolomijama, smijehu i nastupima koji će vas u trenutku osvojiti i ostaviti bez daha!

Akrobati, akrobalansi, vještina na svili, klauni, žongleri, spektakularni vatreni show samo su dio velikog uličnog spektakla koji vas očekuje!

Doživite jedinstveno i neograničeno zadovoljstvo performansa kojeg rijetko imamo priliku vidjeti uživo. Ovaj tematski ljetni događaj priuštit će svima nezaboravno iskustvo, dozu adrenalina u spoju drame, cirksusa, vizualnih i zvučnih efekata, plesa i akrobacija.

Kako bi se plato centra na jednu večer pretvorio u pozornicu cirkusa i uličnog teatra s blokovima vrhunskog performansa i vratolomija u suradnji s Mepas Mallom pobrinuo se HT ERONET!

Jeste li spremni za nevjerojatni show koji će vas zabaviti, nasmijati i zaintrigirati? Ulični zabavljači čekaju na vas! J

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu