Festival uličnih zabavljača na platou Mepas Malla

Ljeto ne možemo zamisliti bez zabave, uživanja i zanimljivih događanja koji privlače svojim bogatim programom. Nakon uspjeha prošlogodišnjeg Festivala uličnih zabavljača, Mepas Mall ponovo će priuštiti građanima Mostara i regije nezaboravno iskustvo.

Tematski ljetni event održat će se u četvrtak, 30.07.2015. od 19:00 sati na platou centra i osvojiti vas fantastičnim nastupima talentiranih umjetnika. Doživite jedinstveno i neograničeno zadovoljstvo uličnog spektakla i performansa kojeg rijetko imamo priliku vidjeti uživo.

Posjetitelje će impresionirati akrobati sa akrobalansima i vještinom na svili, žongleri, štulari, vrhunski klaun, breakdance plesači, sve završava bubnjevima i spaktakularnom vatrom. Plato Mepas Malla na jednu večer pretvorit će se u pozornicu cirkusa i uličnog teatra s blokovima vrhunskog performansa i vratolomija koje će zabaviti, nasmijati i zaintrigirati sve posjetitelje.

Zahvaljujemo se partnerima koji su i ove godine podržali Festival uličnih zabavljača: Elektroprivreda HZHB, Sberbank BH, Konzum, Ledo, Sarajevski Kiseljak, Kandit i Maraska.

Ne propustite večer nevjerojatnih akrobacija i priuštite si dozu adrenalina koju daje sinteza
drame, cirkusa, vizualnih i zvučnih efekata, plesa i naizgled neizvedivih vratolomija.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu