Feminnem se raspao: Svaka ide svojim putem

Odluku o raspadu grupe potaknula je odluka Nike Antolos da se zbog ljubavi preseli u Moskvu. Neda, Pamela i Nika ostaju prijateljice i bavit će se glazbom, piše Extra.

Početkom siječnja Nika Antolos (23) rekla je da se zbog ljubavi seli u Moskvu. Pamela Ramljak (32) tada je govorila da nema govora o raspadu benda. Feminnemke su ipak “promijenile ploču”.

– Sklop okolnosti je takav da je rastanak najbolje rješenje. Počelo je s Nikinom odlukom da provodi više vremena u Moskvi – rekla je za Extru Pamela.

Cure će i nakon raspada grupe ostati prijateljice i žele se i dalje baviti glazbom, no ne više kao grupa nego samostalno i svaka kako joj to najbolje odgovara.

– Potresena sam, izgubljena i sad čekam da prođe onaj period koji je potreban da se sve emocije slegnu i da shvatim kako dalje – kaže Neda Parmać (26) koja sad planira kad će prošetati psa i što će jesti.

Nika kaže da sad živi punim plućima i da joj je Moskva kao drugi dom. S dečkom je sretna, a kad to više ne bude tako bit će, kaže, sretna sama.

– Sve tri volimo glazbu, ali svaka je od nas posebna u glazbenom smislu i svaka ima neku karakternu crtu koja se ne uklapa potpuno u glazbu Feminnema – kaže Nika.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.