Federacija BiH dobila rekordan proračun u iznosu od 5,6 milijardi KM

Dom naroda FBiH usvojio je Proračun Federacije BiH, nakon što je u ponedjeljak to učinio Zastupnički dom.

Proračun Federacije BiH za 2022. godinu iznosi rekordnih 5,6 milijardi KM i veći je za dva posto od proračuna Federacije BiH za 2021. godinu.

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić ranije danas je kazao da će ovogodišnji proračun Federacije BiH doprinijeti u stabilizaciji ekonomije Federacije te pružiti zaštitu ranjivim kategorijama i stvoriti pretpostavke za ubrzani razvoj u budućnosti.

Obrazložio je da je proračun za 2022. godinu veći za 116 milijuna KM ili za dva posto u odnosu na prethodnu godinu.

(www.jabuka.tv)

12 komentara

 • Više para više lopovluka.
  Javno objavite svaku marku potrošenu u svim ministarstvima pa onda izađite na ulicu da vidimo reakciju građana.

  • Glasačka mašinerija,invalida,šehida poginulih,ranjenih,itd sve to treba namiiriti brate moj.Pola milijuna branitelja ni Rusija nam ne može ništa.😂😂😂

   • Za 12.45.
    Šupčino jedna Poreznoj je placa ista od 1999.u jednu marku.Popuši ta to sto si.rekao a sve Vas treba oguljati do kosti kad tako pričate.Sta treba da i dalje radimo tamo za ove pare.Evo vlada ni ove godine im nece povecat placu ..Zato odjebi u skokovima.I jebes drzavu gdje su porezna,carina i policija ovako placeni.Mrš.

     • Jesi li siguran u to?
      Pričaš izmišljotine..s Višom idu sa 650..i sa punim stažom od 40 godina.Otišla je jedna ili dvije osobe ali koja je radila u ZAPu preko 30 godina pa je onda rasporedili u Poreznu po naredbi.Eto jeli ti sad jasno?A ovi sto rade samo u Poreznoj su najneplaćeniji u državi i to je istina.Ti na temelju par slučajeva koji su kao što sam ti gore i opisao govoriš pogresno.Nemoj tako.

 • Sad će uslijediti upošljavanje mladih, poticaji mladim obiteljima da ostanu na svojim ognjištima i zasnuju obitelj, poticaj iseljenim da se vrate, subvencije privatnom sektoru za dodatni razvoj, ulaganje u zdravstveni i obrazovni sustav, unaprijeđenje socijale itd.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.