Facebook za Androide dodao opciju za prijenos HD videa

Facebook ponekad uvede neke nenajavljene promjene i nadogradnje na svojoj aplikaciji za Androide. Novo izvješće kaže da je kompanija polagano dodala novu opciju u svoje postavke koja konačno dozvoljava korisnicima Androida da objave HD video na njihove račune.

Nova HD video opcija u postavkama prvo je bila dojavljena od strane Android policije koja je dodala da je postavka uvedena za većinu, ali ne i za sve korisnike Facebooka na Androidu. Izvješće također kaže da se druge nove video značajke također pojavljuju za neke korisnike, ali nisu još dostupne za svakoga. One uključuju video slika u slici, mogućnost za preuzimanje klipova kako bi ih se moglo pogledati kasnije izvan mreže i specifičnu rezoluciju opcija za podizanje (od 72p do 360p), prenosi racunalo.com.

Konačno, strelice za gore i dolje prikazuju nove obavijesti o aplikaciji za neke korisnike Facebooka. To će dozvoljavati korisnicima da provjere njihove obavijesti u bilo kojem smjeru, za razliku od vraćanja natrag na vrh cijelo vrijeme.

Ponavljamo, nisu sve ove značajke još dostupne za sve korisnike Facebooka za Androide, ali izgleda da će se testirati za široko puštanje negdje u vrlo bliskoj budućnosti. Planirate li i vi koristiti novu opciju podizanja HD videa za svoje klipove?

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.