Facebook stranica i povećan oprez građanima uštedjeli do 700.000 KM kazni – Jabuka.tv

Facebook stranica i povećan oprez građanima uštedjeli do 700.000 KM kazni

Ovih dana je na području Hercegovine najaktualnija Facebook stranica bila “Gdje je radar Hercegovina” na kojoj su se objavljivale dojave gdje se nalazi Ramer 10 i ostale radarske kontrole. I pored te činjenice, na području Policijske uprave Trebinje, od 20. travnja radarskim sustavom “Ramer 10” evidentirano je 929 prekršaja, priopćeno je iz PU Trebinje.

Najviše evidentiranih prekršaja je u Trebinju – 539, Bileći 151 i u Gacku 74 prekršaja. U Ljubinju je evidentirano 68, u Berkovićima 57, a najmanje prekršaja je evidentirano u Nevesinju – 39.

Usporedbe radi, prošle godine je na ovom istom području u 16 dana, koliko je trajala akcija, “Ramer” zabilježio 1.643 prekršaja. Među najbrojnijim izdvojio se Grad Trebinje sa 705 evidentiranih prekršaja prekoračenja brzine, odmah za njim je Općina Gacko s 333 prekršaja. Najmanje prekršaja evidentirano je u Općini Ljubinje – 39, u Općini Berkovići evidentirano je 98 prekršaja, u Općini Nevesinje 171 i u Općini Bileća 297 prekršaja.

Uspoređujući ove podatke, dolazimo do zaključka da je broj prekršaja manji za 714. Ako se uzme u obzir da su kazne u rasponu od 50 do 1.000 KM, možemo reći da je Facebook stranica – uz povećan oprez samih vozača – uštedjela od 35.00o do 700.000 KM građanima istočne Hercegovine, piše Leutar.net.

Iz PU Trebinje apelirali su na vozače da se pridržavaju prometnih propisa i propisanih brzina kretanja.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Kazne su velike i čovjek nema druge nego poštivati to. A ,jeli ih previše je i jesu li ograničenja idiotski mala jesu.Nego problem ne registriranih auta je golem.Sinoć oko 8 sati na kružnom toku dok policija sa rotacijom pregleda golfa dvicu pored njih na metar prolazi BMV bijele boje i ne reagira se..Problem je što taj BMV nema uopće tablice i što je nadobudno i kretenski preticao sve od reda na Trnu. A da udari nekoga ili ubije, ne daj Bože nečije dite ,što onda? Eee moja(naša) policijo šta radite.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.