Facebook Messenger vas stalno prisluškuje

Facebook Messenger jedna je od najpopularnijih aplikacija na svijetu, no ona istovremeno ugrožava vašu privatnost i onda kada ne koristite telefon.

Ono što je u cijeloj priči najgore jest činjenica da ste vi sami dali aplikaciji pristanak da vas može mirno i legalno prisluškivati i na druge načine ugrožavati privatnost, iako u tom trenutku ne koristite telefon.

U uvjetima za korištenje, na koje ste pristali kada ste se odlučili za instaliranje ove aplikacije, jasno stoji da Messenger može koristiti mikrofon telefona za snimanje i kameru za fotografiranje.

To nije sve. Messenger kontrolira vašu povijest poziva, listu kontakata, a ima mogućnost da direktno poziva brojeve bez vašeg znanja jer ste na to pristali.

Stručnjaci zbog svih ovih stvari Facebook Messenger smatraju za aplikaciju koja najviše ugrožava privatnost korisnika.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Pa to se odavno zna svaki korisnik facebooka je radnik CIA-e naravno neplaceni.I onadna kad vidis koliko ljudi ima facebook.Postane jasno da je nama ljudima lako manipulirati i da cemo lako prihvatiti sve.Pa tako i Novi svijetski poredak kojemu su se svi smijali.A sada postaje potpuno realna i opasna stvar koja ce se sigurno dogodit.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.