Evo zašto su Kranjčara svi zvali Cico – Jabuka.tv

Evo zašto su Kranjčara svi zvali Cico

Legendarni igrač i trener te bivši izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Cico Kranjčar preminuo je u 65. godini nakon kratke i teške bolesti.

Nogometna regija u šoku oplakuje jednog od simbola Zagreba te jednog od najvećih nogometaša na ovim prostorima.

Kranjčara je malo tko zvao Zlatko. Za najbliže je uvijek bio Cico.

Prije nekoliko godina je sam objasnio otkud nadimak Cico.

Zašto Cico? Taj sam nadimak dobio kao mali, s negdje četiri godine. Tada sam jako volio dudu, volio sam cuclati i cicati pa je mami dojadilo i nazvala me Cico. Taj je nadimak ostao do danas i drago mi je zbog toga, u jednoj TV emisiji je prije nekoliko godina Kranjčar voditeljici Bojani Gregorić objasnio zašto ga svi zovu Cico.

(www.jabuka.tv | Foto: Cropix)


1 komentar

  • Novinar Božo Sušec odlazak Cice Kranjčara poredi sa “Đoletom” Đorđom Balaševićem, sramota! Umiješati ovdje Doleta Đorđa Balaševića je u najmanju ruku zločesto, ako ne i zlonamjerno. Koje su “zasluge” druga “Đoleta” za Hrvate i Hrvatsku? Sušac je jugoslavenska veličina, poput “najbriljantnijeg novinara tv Bg” druga Gorana Milića i žali za tvorevinom u kojoj je nešto značio? Kada će Hrvati iz RH prestati žalovati za tamnicom hrvatskoga naroda u kojoj je izvršen jedan od najvećih genocida u povijesti ljudske vrste, ako ne i najveći, onaj nad narodom Hrvata kada ih je pobijeno preko pola milijuna po završetku Drugoga svjetskoga rata i na čijim kostima i krvlju je izgrađena zlotvorna zajednica zvana “jugoslavija”(nms). Dok kosti naroda Hrvata leže po skrivenim jamama i rovovima i nitko ne postavlja pitanje kako ih dostojanstveno sahraniti, drug Sušac nas podsjeća na slijednike te iste tvorevine kojima bi se trebalo klanjati za izvršena klanja, kao što je “Đole” Balašević. Poznati su njegovi stavovi kod stvaranja države Hrvata početkom ’90-ih, pjevanje i odavanje počasti zvijerima sa Ovčare, pjevanje i zaklinjanje tvorcu i naredbodavcu genocida nad narodom Hrvata, bravaru titi, pa se pitam je li “vrana popila mozak drugu Sušcu”?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.