Evo zašto Branku Bagarić zovu “Ženski Messi”!

Branka Bagarić prošle je godine kao veliko pojačanje stigla u ŽNK Široki Brijeg, a nakon što je prethodno svojim igrama u Tomislavu skrenula pozornost na sebe.

Ubrzo je i u širokobriješkoj ekipi postala glavna igračica, prvi strijelac, ali i stekla nadimak “Ženski Messi”.

Svojim igrama u širokobriješkom klubu kroz proteklu polusezonu istinski je oduševljavala, pa je pitanje dana kada će dobiti i ponudu iz nekoga jačega kluba, ali i zaigrati za reprezentaciju BiH.

Oni koji su je gledali spoznali su da loptom tehnicira bolje od većine muških kolega i jedan je istinski nogometni dragulj kakav se zbilja rijetko viđa.

Branka ni ovih dana ne miruje, priprema se na svoj način za nastavak sezone, odnosno početak predstojećih priprema jer, kako sama ističe, ne želi doći u “zapuštenom” stanju na pripreme svoje ekipe.

[ZAGRIJAVANJE ZA PRIPREME] Naša ponajbolja igračica Branka Bagarić ima iznimnu nogometnu tehnikuNaše nogometašice u ovoj pauzi prije početka pripremnog razdoblja ne miruju. Svaka se priprema na svoj način kako ne bi došle nespremne na zakazane pripreme za polusezonu i utakmice koje nas uskoro očekuju. Uživajte u videu.#žnkširokibrijeg #brankabagarić #širokibrijegtomislavgrad #pripreme #trening #tehniciranje #samoljubav #samojako #samojednoimeširoki

Posted by ŽNK Široki Brijeg on Friday, 5 January 2018

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.