Evo što način na koji nosite torbicu govori o vama

Osim na model torbice, trebali biste obratiti pozornost i na način na koji je nosite.

Ako je vjerovati Patti Wood, stručnjakinji koja se bavi govorom tijela, puno je poruka skriveno u načinu na koji žene (a i poneki muškarci) nose svoj omiljeni modni dodatak.

1. Nosite je prebačenu preko ramena i istovremeno je stišćete rukom uz tijelo

Ovakvo nošenje torbice moglo bi izgledati kao da se panično bojite da će vam je netko ukrasti, ali osim toga otkriva i zanimljive stvari o vašoj osobnosti. Naime, vjerojatno ste praktična osoba kojoj se drugi itekako moraju dokazivati kako bi pridobili vaše povjerenje. Vrlo ste oprezni te se uvijek trudite ostaviti dobar dojam.

2. Nosite je nonšalantno prebačenu preko ramena

Ne opterećujete se pravilima, spontani ste i puni samopouzdanja. Ne zanimaju vas pretjerano mišljenja drugih ljudi, a pri odabiru modnih dodataka najvažnija vam je njihova funkcionalnost.

3. Nosite torbicu u ruci

Iako se ovo ne čini kao pretjerano praktičan način nošenja torbice, ono otkriva osobe koje uvijek nastoje sve držati pod kontrolom. One su organizirane, učinkovite i ambiciozne.

4. Nosite je ispred tijela držeći je s obje ruke

Stručnjaci za govor tijela ovakav položaj opisuju kao znak sramežljivosti. Ove se osobe tim potezom nastoje zaštititi i ne vole biti u centru pažnje.

5. Nosite torbicu prebačenu preko ramena, ali ispred tijela

Najviše cijenite svoju slobodu i ne volite biti sputani. Ne volite stroga pravila i vrlo ste spontani.

6. Nosite je prebačenu preko ramena, ali iza tijela

Ove osobe često svijet promatraju kroz ružičaste naočale i svima vjeruju pa ne čudi što se često opeku. Iskreni su i upravo iskrenost najviše cijene kod drugih ljudi, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.