Evo što muškarcima prođe kroz glavu kad vide golu ženu

Golo žensko tijelo ima hipnotizirajuću moć nad muškarcima. Kada se žena svuče pred njima, zaborave na sve ostalo i žele se samo prepustiti svojim, ali i užicima partnerice.

A što muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu?

Ovo je 7 najčešćih misli:

Ostani kul

Kada se žena svuče pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta vidjeli taj prizor, sve u njegovom tijelu “podivlja”. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, smuše se u glavi pa ne mogu ni trezveno razmišljati. Ali nikako ne žele ostaviti dojam da nikad prije nisu vidjeli golu ženu, zbog čega se trude da ostanu kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli vikati od sreće i uzbuđenja.

Napokon mogu da buljim!

Kako bi se ponašali civilizirano i primjereno, muškarci će se truditi da ne bulje u ženske grudi u javnosti, naročito ako ih netko može uhvatiti da to rade. U uredu, teretani, na plaži, trude se držati kontakt očima tijekom razgovora. Međutim, kada se odjeća skine, civilizirano ponašanje više im nije prioritet. Sada imaju dopuštenje da bulje do mile volje. I nadaju se da ženama to ne smeta.

Hm, trebao sam nešto uraditi, zar ne?

Možda mu se poslovi nagomilavaju, ima nabavku koju mora obaviti ili bilo koju drugu obavezu, ali jednom kada odjeća padne na pod, svi planovi muškarca jednostavno nestanu.

Pokušaj izdržati

Muškarci postižu orgazam brže od žena, što ne znači samo da se moraju dodatno potruditi nego i da odlože svoje zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju voditi ljubav u sporijem ritmu uz koji će, barem se tako nadaju, uspjeti doživjeti  vrhunac u isto vrijeme.

Kad bih barem znao što želi da uradim

Žene, nemojte se plašiti usmjeriti muškarce. Posao muškarca mnogo je lakši kada im date povratnu informaciju. Šapnite im u uho svoje želje, pomjerajte njihove ruke gdje želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite im što vas uzbuđuje.

Baš sam sretnik!

Muškarce jednostavno preplavi osjećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

“Zbog čega bi se ona uopće mogla osjećati nesigurno?”

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumiju ženske “kočnice” kada su oni tako očarani ženskim tijelom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod pokrivača i ne može se potpuno opustiti, pravi muškarac učinit će sve da se osjeća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju ljepotu, piše B92.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.