Evo kome su sve blokirani računi u BiH

Centralna banka Bosne i Hercegovine (CBBiH) objavila je ažurirani popis blokiranih računa firmi u BiH.

U novom izvještaju o blokiranim računima u Jedinstvenom registru računa CB BiH navedeno je da su u BiH početkom studenoga bila blokirana 103.254 računa firmi te da 56.407 firmi ima blokiran bar jedan račun.

Ukupan broj blokiranih računa firmi u odnosu na mjesec ranije uvećan je za 157, a broj firmi koje imaju blokiran bar jedan račun povećan je za 100.

U novom izvještaju, koji sadrži 4.159 stranice (šest više nego prošli izvještaj) nabrojane su firme iz svih sfera društvenog života, od gospodarskih poduzeća, prodavaonica, frizerskih salona, benzinskih crpki, ljekarni, ordinacija, kafića i restorana, do raznih agencija, zadruga, firmi. Na ovom popisu se nalaze i rudnici, mjesne zajednice, općine, sportski savezi.

U prvom izvještaju Centralne banke BiH, objavljenom početkom studenoga 2012. godine, broj blokiranih računa firmi u BiH iznosio je 58.038, dok su 35.694 firme imale bar jedan blokiran bankarski račun.

KLIKNI i pogledaj popis blokiranih u BiH

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Samo nisu blokirani ratni profiteri jer su većinom samo prelili iz ovih blokiranih uspješne gospodarstvenike Oteto je uvjek prokleto a posebno od svog naroda još prokletije.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.