Evo kakvo nas vrijeme očekuje do petka

U istočnim i južnim područjima Bosne i Hercegovine u utorak se, nakon pretežno vedroga jutra, očekuje postupno naoblačenje. U ostatku BiH bit će pretežno oblačno.

U večernjim satima kiša se očekuje u Krajini i ponegdje na zapadu Bosne. U noći s utorka na srijedu padaline u većini područja. U nizinama kiša, a na planinama snijeg. Vjetar slab do umjeren, južni i jugozapadni. Dnevne temperature iznosit će od 1 do 7, na jugu od 7 do 12 stupnjeva.

U srijedu će biti pretežno oblačno vrijeme s kišom, a na planinama sa snijegom. Padaline slaboga do umjerenoga intenziteta. Na istoku Bosne očekuje se najmanje padalina. Vjetar slab do umjeren, južni i jugozapadni.

Na planinama i u Krajini vjetar povremeno s jakim udarima. Jutarnje temperature iznosit će od -2 do 4, na jugu i sjeverozapadu od 3 do 8, a dnevne od 2 do 8, na jugu i sjeverozapadu od 7 do 13 stupnjeva.

U četvrtak će u Hercegovini i ponegdje na zapadu Bosne biti pretežno oblačno vrijeme s kišom. U ostatku BiH umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnje temperature kretat će se od 0 do 5, na jugu i sjeverozapadu od 5 do 10, a dnevne od 4 do 10, na jugu od 9 do 15 stupnjeva.

U petak će biti pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini i ponegdje na zapadu Bosne. Jutarnje temperature iznosit će od 1 do 6, na jugu i sjeverozapadu od 7 do 11, a dnevne od 6 do 11, na jugu i sjeverozapadu od 10 do 16 stupnjeva.

U subotu će biti pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini. Jutarnje temperature iznosit će od 1 do 6, na jugu i sjeverozapadu od 7 do 11, a dnevne od 8 do 16 stupnjeva, priopćeno je iz Odsjeka za analizu i prognozu vremena Federalnoga hidrometeorološkoga zavoda BiH.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: