Evo kako zaliječiti slomljeno srce za samo 90 sekundi – Jabuka.tv

Evo kako zaliječiti slomljeno srce za samo 90 sekundi

Jako su rijetki sretnici kojima kroz život netko nije slomio srce. Svi ostali znaju koliko boli slomljeno srce i koliko ga je teško “zaliječiti”, ali moguće je. Rane zarastaju, a ožiljci ostaju i zovu se iskustvo. S njima ne samo da se može živjeti nego nas oni obogaćuju.

Kako zaliječiti slomljeno srce?

Da bismo zaliječili slomljeno srce, potrebno je iskoristiti jednostavni trik koji traje samo 90 sekundi. Naime, da bismo si olakšali period nakon raspada veze ili razvoda braka, potrebno je – misliti na lijepe stvari 90 sekundi.

Okrenite se oko sebe, pogledajte oko sebe, a zatim uronite u vlastite misli. Mislite, makar i na silu, na lijepe stvari. Na bilo što što vas usrećuje. Osjećat ćete se bolje. Ponavljate ovaj postupak koji traje 90 sekundi koliko god vam je potrebno, savjetuje neuropsihijatar s Harvarda Daniel J. Siegel, dodajući da trebamo “prevariti” naš mozak.

Kada god se osjećate loše ili slutite da ćete potonuti, prevarite svoj mozak. Na kraju ćete početi prihvaćati dobar osjećaj kao vašu realnost i zaista ćete biti bolje, objašnjava ugledni neuropsihijatar.

Slomljeno srce doslovno ubija

U teškim trenucima nije lako misliti o lijepim stvarima. Naš mozak stalno vrti negativne misli i zakopava nas sve dublje.

Treba prekinuti taj obrazac razmišljanja i osvijestiti lijepe misli. Naviknuti mozak na lijepe stvari, jer ono smo što mislimo i naša realnost počinje u našoj glavi.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Najjednostavnije ti je u pet sekundi naci novog mladog komada i nece ti bit u glavi slomljeno srce .Taj je bio budala garant i trazi normalu dok ne nadjes.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.