Evo kako se kreću cijene za smještaj u Makarskoj

Istražili smo kako se kreću cijene u apartmanima u Makarskoj.

Prošla sezona je zbog koronavirusa i problema s granicama bila poprilično razočaravajuća za veliku većinu ugostitelja.

Ovu sezonu su izdavači apartmana prodisali te su dočekali brojne goste u svojim apartmanima.

Zanimale su nas cijene u apartmanima, od najniže do najviše, pa tako i cijena apartmana koji se nalaze najbliže moru vjerujući najpoznatijoj stranici za rezervacije Booking.com.

Pravilo od 12 sati: U udarnom vikendu u Makarskoj samo 10% gostiju iz BiH

Rezervacije za dvije osobe, jedno noćenje

Što se tiče najjeftinijih apartmana, prenoćiti u Makarskoj tijekom srpnja i kolovoza ovog ljeta 2021. godine platit ćete između 70-80 KM.

Samo tri do četiri apartmana drže cijenu noćenja do 80 KM, dok sljedećih 15-ak najjeftinijih apartmana raspolaže cijenom od 90-105 KM za jedno noćenje (dvije osobe).

Kada se uzmu u obzir apartmani koji se nalaze najbliže plaži, cijene za sedam apartmana koji se nalaze najbliže moru kreću se od 110 KM do čak 368 KM po noćenju.

Cijene najskupljih apartmana u Makarskoj drži preko 10-ak za sada nerezerviranih apartmana – u njima će vas noćenje koštati između 430-490 KM.

Evo kako se kreću cijene smještaja i usluga u Neumu

(www.jabuka.tv | Foto: dar prirode)
22 komentara

 • Iz zapadne Hercegovine se može ići lijepo na dan cijela obitelj s jednim autom a za novac skupe i preskupe apartmane mogu i hraniti se i da im ostane mnogo novca.
  Bar to možemo koristiti.

  • tako je,
   meni takodjer dosta za satak si na plazi, gorivo i parking 150 kuna ,200 kuna rucak i sladoled, navecer se vratim kuci i jos mogu otic na pivu sve skupa ni 60e..
   dan extra za relativno male pare

 • Kad otvorite granicu za normalan prelazak ok vratite da mogu biti koliko hoću onda možete očekivati da ću potrošiti svoj novac.
  Dok god Hrvatska bude talac politike sluganstva,niste me vidili

 • I dođeš uveče doma i odspavaš i odmoriš se u svom domu.
  Sutra opet ako ti se ide.Za satak i manje si u Baškoj.
  Neprocjenjivo.

 • dokle oni misle praviti Hercegovce budalama!?Svaki tjedan na jedan dan, sto puta jeftinije! Bagra pljačkaška, a nas zovu kriminalcima!

  • Pa ne formiraju cijene po vama Hercegovcima nego po ino gostima. Zasto bi Hrvatska spustala cijene kad mogu ovako? Kriminal je jedno, a netko tko je spreman platiti uslugu toliko i toliko se zove KAPITALIZAM, SLOBODNO TRZISTE. Znate, ono za sto ste rusili Jugoslaviju da bi danas imali. Pa, uzivajte. Ako vam je skupo, a vidi lijepog Neuma, divne Crne Gore, prekrasne Albanije. Trazili ste, gledajte.

 • Ako ideš na 1.dan potrošiš 10ak litara goriva, platiš parking i izađe te malo manje nego apartman, a da ne govorim o vozikanju tamo i nazad. sve je to tu negdje

 • Bit će i jeftinije,jesu se zaigrali nepismeno,žao mi naših Hercegovaca koji su kupa vali stanove misleći na brzu zaradu,Sad ne spavaju,da su uložili u Hercegovinu svoju bilo bi posla i blagoslova,neka su ih Dalmoši navukli,pohlepa je grijeh ….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.