Evo kako izgleda novi facebook

Facebook je opet promijenio Timeline. Novi dizajn više je usmjeren na poruke i komunikaciju s prijateljima. Promjene nisu radikalne, a na prvu loptu Timeline izgleda preglednije i lakše za snalaženje.

Sva komunikacija s prijateljima i promjene statusa sad su smještene isključivo u lijevi stupac, koji je ponešto povećan.

Desni stupac prikazuje prijatelje, nedavne aktivnosti i druge obavijesti koje nemaju veze s razmjenom poruka. Istaknuti postovi – poput važnih događaja u životu – više se ne mogu protegnuti preko cijele stranice nakon što ih se označi zvjezdicom, piše Next Web.

face45

Pročišćeno je i zaglavlje. Uklonjene su kućice koje vode do prijatelja. fotografija, mapa i lajkova. Sad se nalaze u meniju koji ih, kad kliknete na njega, prikazuje zasebno. Zanimljivo, nema više ni statusa veze.

Kao što to često biva, novi su izgled prvi dobili korisnici na Novom Zelandu. Testiranje redizajna počelo je na malom broju korisnika tijekom listopada prošle godine. Zasad još nema naznaka kad bi novi dizajn mogao stići i do nas.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.