Na ovim lokacijama u Mostaru će se glasati za Hrvatski sabor

Vijeće ministara BiH dalo je suglasnost za organiziranje glasanja državljana Republike Hrvatske koji borave na teritoriju Bosne i Hercegovine, u povodu održavanja izbora za zastupnike u Hrvatski sabor.

Glasanje državljana Republike Hrvatske u BiH bit će održano 16. i 17. travnja 2024. godine u terminu od 7:00 do 19:00 sati na sedam lokacija.

U Mostaru će to biti moguće uraditi na kampusu Sveučilišta (Matice hrvatske bb, Mostar), točnije, kako doznaje portal Jabuka.tv na Filozofskom i Ekonomskom fakultetu.

Ostale lokacije na kojima se u BiH može glasati za zastupnike u sabor RH su:

 • Franjevački međunarodni studentski centar, Zagrebačka 18, Sarajevo
 • Generalni konzulat Republike Hrvatske u Banja Luci, Milana Karanovića 1, Banja Luka
 • Hrvatski kulturni centar ,,Sv. Franjo“, Stari grad 2, Tuzla
 • Osnovna škola „Ivan Goran Kovačić“, Župana Želimira 19, Livno
 • Osnovna škola „Vitez“, Josipa Kurevije 2, Vitez
 • Sportski kulturni centar, Osma ulica broj 66, Orašje

Izbori u RH: Povećan broj biračkih mjesta u Mostaru

Poziv biračima na prethodnu registraciju za izbore u Hrvatskoj

(www.jabuka.tv)

15 komentara

 • Baš razmišljam kako ću ja koji živim na jugozapadu općine Grude upaliti auto i u jednom pravcu 70 km pa onda u drugom …pa ne bi da sam poludio …ionako će se glasovi negdje napisati i ubaciti u vreću …možda će se napisati na Gorancima kao puno puta prije🤔

 • Za 22:04,i 22:05 ,ma ajde dosta te tupsone, ti si izgleda zaljubljen u grbina i peovićku ilisi tzv republika,a svejedno si Niko (nitko)i ništica

 • Nije mi jasno kakav je to teret i problem organizirat birališta u prostorijama općine u svakom mjestu gdje su Hrvati u većini a tamo gdje nisu onda organizovat posebna mjesta kao što su gore navedena. Kad se sjetim koja je gužva bila u mostaru kad se kolinda birala , bože sačuvaj . Jadni ljudi iz livna morali u mostar na glasanje , eto koliko do nas drže u Hrvatskoj. Drago mije samo bilo da se narod nije da omest i masovno došo u mostar , bilo je ko u mravinjaku. U ŽZH bi u svakom mjestu trebalo biti biralište , ovo što rade je sramota. To su zar te rijeke pravde i za sve izazove da nas očiste sa spisa koda više nismo Hrvati samo zato što smo s drugu stranu granice.

  • HDZ ti je promijenio broj biralista, mjesta gdje se bira i nacin na koji se bira, na celu pod osudjenim dr. Sanaderom. Pa hajde, potrci u HDZ ”rijeke pravde”, retardu retardirani, jeebla li vas vise ta kriminalna, pravomocno osudjena organizacija, samo mazlum od 40 IQ glasa za takve.

 • uglavnom neka pobjedi bilo ko samo ne HDZ-e… to nema veze sa komunjarama već te lopovske stoke je dosta za sva vremena.
  sve najgore za HDZ-e

  a vi dežurni hadezeovci napušite se k..a

 • Usora i Žepče nemaju mogućnost lakog i jeftinog glasovanja za hrvatski Sabor.

  U takvim slučajeviima omogućiti pisano glasovanje ili besplatan prijevoz do glasačkih mjesta.

 • Ona je već bila na svim listama počevši od Lijanovića, preko hdz pa sve druge po ppotrebi, ovisi što joj nude….takvih je pun široki…koje sve preko kreveta pa nam sole pamet kao one su najpametnije, najobrazovanije, a samo su muljatorice, sponzoruše, manipulatorice i sl. Fuj, puna BiH ih je i puna Hrvatska jer samo takve uspijevaju…

 • Koliko se brinu od nama, cudo da nas ima. Pitanje tko ce brojati glasove, mozda ce ponovo angazirati Lovru Kuščevića?.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.