Pratite Europsko prvenstvo u Duhanskoj stanici

Fan zona Hrvatske reprezentacije

Obilje zabave, uživanje u praćenju utakmica Europskog nogometnog prvenstva na velikom videozidu, akcije za Široki Brijeg i glazba uživo samo su dio sadržaja koje je pripremila Inicijativa za Široki Brijeg i Dogana kulturni centar u sklopu projekta “Navijačka zona hrvatske nogometne reprezentacije”  u Duhanskoj stanici u Širokom Brijegu.

Od 10. lipnja do 1. srpnja u ovoj navijačkoj zoni s ciljem prije svega organiziranog praćenja utakmica Hrvatske reprezentacije na europskom nogometnom prvenstvu te podrške našim reprezentativcima na zelenom travnjaku, svim Širokobriježanima, ali i njihovim gostima bit će na usluzi navijačka zona, objasnio je Dalibor Ravić, PR Dogana fun zone.

U navijačkoj zoni posjetitelji će se u iščekivanju nastupa svojih nogometnih idolamoći ogledati u stolnome tenisu, razgledanju izložbe, natjecanju u pričanju skečeva i viceva, a sve će na kraju biti začinjeno i koncertom bendova i tamburaških sastava. Prvi na scenu već u nedjelju od 18 sati, kada započinje program, nastupaju Naši i Vaši tamburaši koji će bodriti „Vatrene“ protiv Irske.

25 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.